Vacature Accountants Adviseurs

Accountants Adviseurs in Rotterdam

Legal Counsel

Professional (3-8 jaar)

Staff & support

WO bachelor , WO master

Rotterdam

Vast

Ben jij een gedreven jurist met gedegen kennis van het contractenrecht? Werk je graag in een jong en ambitieus team waar je de ruimte krijgt om jouw werk zelf in te richten, dan is de rol van Legal Counsel interessant voor jou!

Wat breng je mee?

 • Een afgeronde juridische academische opleiding
 • 3-6 jaar relevante werkervaring
 • Goede inhoudelijke en praktische kennis op het gebied van contractenrecht
 • Je wordt enthousiast van ontwikkelingen op deze vakgebieden
 • Een pragmatische persoonlijkheid die overtuigingskracht toont in een dynamische omgeving
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een grote mate van zelf startend vermogen en integriteit
 • Daarnaast ben je analytisch sterk en zoek je, met oog voor de betrokken belangen, graag mee naar mogelijkheden
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal

Wat bieden wij?

Een uitdagende baan in een betrokken en hecht team waar ruim aandacht is voor coaching, persoonlijke ontwikkeling en plezier

 • 32- tot 40-urige werkweek
 • Flexibel werken: vanuit ons kantoor in Rotterdam, thuis of op andere locaties
 • 28 vakantiedagen en een vrij in te vullen diversiteitsdag (bij 40 uur)
 • Interne vakinhoudelijke en persoonlijke vaardigheidstrainingen
 • Een premievrij pensioen
 • De mogelijkheid om 20 uur maatschappelijk (vrijwilligers)werk te doen via Mazars Foundation
 • Een goed salaris

Wat ga je doen?

In een compact team beweeg je je over een breed werkterrein. Je adviseert de Raad van Bestuur, Staff & Support en de Service Line teams over een divers palet aan juridische vraagstukken, waarbij het zwaartepunt ligt op contractenrecht. Tevens werk je projectmatig, zowel nationaal als internationaal.

Wij zijn wij

Binnen de dynamische werkomgeving van Mazars, biedt ons compacte Legal team juridisch advies aan de Raad van Bestuur, Staff & Support en de Service Lines. Hierbij geeft het opereren binnen een gereguleerde markt een extra dimensie aan de werkzaamheden. We houden ons bezig met (inter)nationale contractuele afspraken met onze klanten en leveranciers en we adviseren over nieuwe en innovatieve initiatieven en ontwikkelingen.

Waarin maken wij het verschil?

Bij Mazars geloven we in de vrijheid om je werk zelf in te richten, de mogelijkheid om jezelf constant te blijven ontwikkelen en persoonlijke aandacht in een team waarin je elkaar kent en je mag meedenken over de organisatie. Je krijgt een persoonlijke mentor die jou begeleidt en coacht en je komt terecht in een betrokken en hecht team waar een goede werksfeer heerst. Daarnaast is er volop ruimte voor het volgen van interne en externe vakinhoudelijke en persoonlijke vaardigheidstrainingen.
Binnen onze organisatie vinden we het belangrijk om onze maatschappelijke rol samen met onze collega's serieus te nemen. Daarom krijgt iedere Mazariaan de mogelijkheid om jaarlijks 20 uur maatschappelijk (vrijwilligers)werk te doen via de Mazars Foundation.

Over Mazars in Nederland

Mazars is een internationale, geïntegreerde accountants- en adviesorganisatie. Met diepgaande kennis van regels en gedegen inzicht in de markt ondersteunen wij onze klanten en dragen wij bij aan de maatschappij. Dit kunnen we niet zonder onze medewerkers: zij spelen een centrale rol in het realiseren van onze groeidoelstellingen. Wij stimuleren onze collega's dan ook om zich in elke fase van hun carrière te blijven ontwikkelen. We zetten mensen boven processen en je kunt bij ons écht impact maken. Collega's ervaren Mazars als een mensgerichte organisatie met een toegankelijke managementstijl, een goede balans en een open feedback- en coachingcultuur. Kiezen voor Mazars betekent dat je aan het roer staat van je carrière en dat je van het begin tot het eind zelf je koers bepaalt.

9 vestigingen in Nederland

1.100 medewerkers in Nederland

Actief in 95+ landen

Percentage man/vrouw: 58% / 42%

Gemiddelde leeftijd: 35

 • Gesprek met en collega van de afdeling

Interesse?

Word jij onze nieuwe collega? Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden over deze functie? Dan maken we graag kennis met je. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met , . Zij helpt je graag verder.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. #LI-KV1Functie:accountant adviseur
Startdatum:06-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:20 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Mazars via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwerkerk aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwerkerk-aan-den-ijsselkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Nieuwerkerk aan den IJssel
 2. Accountants Adviseurs Mazars 06-03-2024

Bekijk ook andere vacatures