Vacature Accountmanager Industrie

Accountmanager Industrie in Rotterdam

werken bij de
technische groothandel

Accountmanager industrie

Essential

Ze kunnen ook worden gebruikt om het aantal keren dat u een advertentie ziet te beperken en de doeltreffendheid van reclamecampagnes te meten. Advertentienetwerken plaatsen ze meestal met toestemming van de websitebeheerder.

Essential

Een website kan u bijvoorbeeld voorzien van lokale weerberichten of verkeersinformatie door gegevens over uw huidige locatie op te slaan.

Essential

Dit opslagtype verzamelt gewoonlijk geen informatie waarmee een bezoeker kan worden geïdentificeerd.

Bevestigen en opslaan

Accountmanager industrie

Rotterdam / Hybride

40 uur

Verkoop

Binnen industrie draait het, zoals jij weet, om betrouwbaarheid, innovatie en efficiency. Maar ook energiezuinig produceren en smart Industry staan hoog op de agenda van industriële bedrijven. Als Accountmanager bij Technische Unie biedt je klanten een compleet pakket aan producten en diensten voor OEM, MRO, paneelbouw, maritieme industrie, voedingsindustrie, etc. Jij krijgt dan ook energie van het bouwen aan relaties, het projectmatige werk, de acquisitie die je doet en 'consultative selling'. Industrie staat centraal in onze strategie en is de snelst groeiende business line binnen de organisatie. Jij spreekt de taal van onze industrieklanten en helpt bij het uitbouwen van ons industriesegment.

Rotterdam / Hybride

HBO

Verkoop

40 uur

€3200 - 5000

Dit ga je doen

Als het gaat om naamsbekendheid van Technische Unie binnen de industriële markt, dan kunnen we nog een paar mooie stappen maken. Jij levert daar een essentiële bijdrage aan. Naast het verder ontwikkelen van de relatie met en de verkoop aan bestaande klanten, houd je je ook bezig met uitbreiding van je portefeuille.
De klantwens staat voorop. Met je kennis van de allernieuwste trends, ontwikkelingen en productinnovaties, stap je proactief af op bestaande relaties en prospects. Dit doe je zowel tijdens persoonlijke afspraken als digitaal. Je denkt oplossingsgericht mee om te zorgen voor meer efficiëntie en effectievere werkprocessen, niet alleen door de producten die je levert, maar ook door bijvoorbeeld efficiëntere bestel- en materiaalstromen.
In je klantcontact schakel je moeiteloos met engineers, inkopers, maintenance en directie. Intern spar je vaak met de product specialisten, commerciële binnendienst en de regio manager industrie. Je rapporteert aan de manager van je verkoopkantoor en werkt nauw samen met de business manager industrie.

Bekijk de korte video over de Beurs Smart Industry

Wij bieden

Jouw ontwikkeling, gezondheid en veiligheid staan centraal. Als Top Employer bieden we veel goede arbeidsvoorwaarden zoals:

 • Maximaal 40 verlofdagen voor goede werk/privé balans
 • Winstdeling, aankoop personeelsobligaties mogelijk (vaste rente) en goede pensioenregeling
 • Leaseauto, Laptop en iPhone
 • Veel ontwikkelmogelijkheden via opleidingen, trainingen en workshops op maat

Heb jij het in je?

Jij hebt lef, durf en aanpassingsvermogen. Met de wil om te leren haal je het beste uit jezelf en zet je alles op alles om uitdagingen te realiseren. Samen met 2.300 collega's door heel Nederland stroop je je mouwen op en ga je voor kansrijke ideeën en oplossingen. Nederland mooier, slimmer en duurzamer maken is onze ambitie en daar hebben we jouw hulp voor nodig.

Technische Unie is marktleider, dé grootste technische groothandel van Nederland en heeft de grootste B2B webshop van Nederland. Wij verkopen meer dan 2,3 miljoen artikelen en op maat gemaakte diensten en pakketten. Ontdek alle geheimen van Technische Unie en wordt onderdeel van een ambitieus bedrijf om de groenste kennis- en distributiepartner te worden.

Heb jij het in je om bij Technische Unie te werken? En wil je meer over ons weten? Solliciteer dan vandaag nog!

Dit breng je mee

 • HBO opleidingsniveau en altijd in ontwikkeling
 • Het is een pré als je kennis hebt van het marktsegment industrie (OEM/MRO) en relevante werkervaring hebt in een technisch commerciële functie
 • Je bent commercieel gedreven, klant- en resultaatgericht en bouwt graag aan een goede relatie
 • Bij voorkeur woon je in de regio Rotterdam, dat wordt je werk gebied.

Dit ga je doen

Die unieke TU-ervaring waar kennis, kunde, klantrelatie en gewoon goede service centraal staan, gun jij iedere klant. Advies geven over onze producten en diensten zijn de normaalste zaak van de wereld. Jij snapt dat jij dé stem bent voor ons bedrijf, via de telefoon, mail, app of chat.

Je enthousiasme werkt aanstekelijk als je meedenkt in oplossingen, offertes maakt en denkt aan upselling en cross selling. Met up to date kennis weet je met veel plezier de klant te voorzien van passend advies. Heb je de klant overtuigd? Dan zet je, commercieel als je bent, de offerte om in een order welke je verwerkt in de systemen. De klant bepaalt wat, wanneer en waar, jij zorgt dat alles naar wens geregeld wordt. Hiervoor bouw je een intern netwerk op met collega's binnen Verkoop, Inkoop en Logistiek.

Leren en ontwikkelen staat bij ons centraal. Om je snel thuis te voelen start je direct je onboarding vol leerzame e-learnings, trainingen en workshops.

Wij bieden

Jouw ontwikkeling, gezondheid en veiligheid staan centraal. Als Top Employer bieden we veel goede arbeidsvoorwaarden zoals:

 • Maximaal 40 verlofdagen voor goede werk/privé balans
 • Winstdeling, aankoop personeelsobligaties mogelijk (vaste rente) en goede pensioenregeling
 • Veel ontwikkelmogelijkheden via opleidingen, trainingen en workshops op maat
 • Hybride werken met een goede thuiswerkregeling

Ontdek alle geheimen van Technische Unie en wordt onderdeel van een ambitieus bedrijf om de groenste kennis- en distributiepartner te worden.

Heb jij het in je om bij Technische Unie te werken?

Functie:accountmanager industrie
Startdatum:06-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3200 – 5000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwerkerk aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwerkerk-aan-den-ijsselkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Accountmanager Industrie Fedet 06-06-2024

Bekijk ook andere vacatures