Vacature Administratief Medewerker Relatiebeheer

Administratief Medewerker Relatiebeheer in Zoetermeer

Administratief Medewerker Relatiebeheer

Van Dorp Dienstencentrum Fulltime

Tristan van

Standplaats: Zoetermeer | Aantal uur: 40

Vind jij het geweldig om contacten te onderhouden? Ben jij iemand die zelfstandig te werk gaat, secuur is en afwisseling zoekt in het werk? Wegens het doorgroeien intern van onze eigen medewerkers, zijn wij op zoek naar jou! Wil je van gedachten wisselen over de vacature of wil je meer informatie? Bel of app naar !

Wat ga je doen?

In de functie van Administratief Medewerker Relatiebeheer verzorg je de relatie- en projectgegevens voor de inmiddels meer dan 25 vestigingen van Van Dorp.

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse werkzaamheden zoals het aanmaken en beheren van relaties, bedrijfsmedewerkers en projecten. Je levert proactief een bijdrage aan het automatiseren en verbeteren van onze processen.

Deze rol biedt voldoende groei- en leermogelijkheden en geeft de mogelijkheid om samen te werken met alle vestigingen van Van Dorp. Binnen de Centrale Administratie staat het werken in teamverband voorop. Je zult gewend raken aan werken binnen één werkproces, wat een zekere mate van repeterend werk met zich meebrengt.

Wat krijg je van ons?

 • Je krijgt een salaris dat past bij jouw werkervaring;
 • Je hebt recht op 25 vakantiedagen en 6 ADV dagen;
 • Een laptop om lekker je werk te kunnen doen;
 • Voor de kinderen van onze medewerkers is er een scholingsfonds vanuit Van Dorp. Zij krijgen een afgestemd bedrag per jaar op de eigen rekening gestort voor het financieren van de MBO, HBO of WO opleiding;
 • Wij hebben in Nieuwegein ons eigen opleidingscentrum. Wij bieden jou dan ook volop de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen en door te groeien!

Wie ben jij?

 • Een afgeronde mbo4-opleiding in een administratieve richting;
 • Minimaal 4 dagen per week beschikbaar;
 • Goede beheersing van Nederlandse taal;
 • Ervaring met Excel is een pré;
 • Goede mondelinge en schriftelijke communicatie;
 • Een administratieve achtergrond is wenselijk, maar goed communiceren en nauwkeurig werken zijn voor ons het belangrijkst.

Wie is Van Dorp?

Vanuit het Dienstencentrum adviseren en ondersteunen wij onze vestigingen op het gebied van HR, Inkoop, Marketing & Communicatie, ICT, (Financiële) Administratie, KAM, Wagenparkbeheer, Juridische Zaken en Business Development.

Binnen het Dienstencentrum krijg je veel vrijheid om jouw werk zelf in te richten. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en onze afdelingen zijn continu in ontwikkeling om onze vestigingen optimaal te blijven faciliteren.

Word jij onze nieuwe dorpsgenoot?

Laat direct hieronder je gegevens achter.
Voor vragen kun je contact opnemen met Tristan van via of


Functie:administratief medewerker relatiebeheer
Startdatum:06-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwerkerk aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwerkerk-aan-den-ijsselkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Administratief Medewerker Relatiebeheer Van Dorp installaties 06-06-2024

Bekijk ook andere vacatures