Vacature Adviseur Duurzame Energiesystemen

Adviseur Duurzame Energiesystemen in Rotterdam

Spring naar content

Techniplan

Onafhankelijk raadgevend ingenieursbureau

Adviseur duurzame energiesystemen

Heb jij een groen hart en een draag je graag bij aan een energiezuiniger Nederland?

Adviseur duurzame energiesystemen

Voel jij je helemaal thuis bij energievraagstukken waar je kijkt naar zowel de technische aspecten, de financiële aspecten als naar de organisatorische aspecten van (gebouw)projecten?

Wat wij vragen

  • Afgeronde HBO/WO-opleiding
  • Je hebt ervaring met plannen & organiseren
  • Minimaal 32 uur per week beschikbaar

Wat wij bieden

  • 31 vakantiedagen o.b.v. 40 uur
  • Flexibele werktijden i.c.m. thuiswerken
  • € 6.000 - € 7.200 o.b.v. 40 uur

Wat ga je doen

Als Adviseur duurzame energiesystemen heb jij een belangrijke en gevarieerde rol binnen Techniplan.

Een voorbeeld hoe jouw toekomstige werkdag zou kunnen gaan: je begint de dag bij een (bijna) afgerond project. Daar ga jij namelijk, na een lekkere bak koffie, controleren of het energiesysteem werkt zoals dit door Techniplan is bedacht, en door de installateur is gerealiseerd. Na een paar uur testen lijkt er toch nog een onderdeel niet helemaal naar wens te werken. Je neemt contact op met de installateur en jullie maken hier afspraken over.

Vervolgens rijd je door naar kantoor. Je bent net op tijd voor de gezellige lunch met collega's. Je beantwoordt na de lunch diverse mailtjes en gaat vervolgens naar je volgende afspraak. De afspraak gaat over de toepassing van bodemenergie voor een nieuw project. Samen met collega's sparren jullie over de mogelijkheden. Aan het eind van de afspraak worden de acties verdeeld.
Na de afspraak heb jij de tijd om direct jouw actie op te pakken en sluit jij om 17.00 uur jouw laptop af. Met een voldaan gevoel ga je naar huis en neem je jouw laptop mee, morgen is namelijk je vaste thuiswerkdag.

Wat vragen wij

Naast een afgeronde HBO/WO opleiding en ervaring in een soortgelijke functie, ben je communicatief sterk en ben je op de hoogte van de wet- en regelgeving zoals BRL6000-21. Je hebt ervaring in het ontwerpen, installeren en exploiteren van bodemenergiesystemen. Je bent resultaatgericht en kunt accuraat werken. Daarnaast ben je een tikkeltje eigenwijs en beschik je over de 'Rotterdamse daden' mentaliteit.

Wat bieden wij

Naast het salaris, vakantiedagen en flexibiliteit bieden wij nog meer!
Wij hebben aandacht voor jou! Wil je bijvoorbeeld doorgroeien naar Specialist duurzaamheid of heb je andere ambities? Met elkaar maken we een plan hoe dit bereikt kan worden! Voor het thuiswerken bieden wij de volledige inrichting voor een fijne thuiswerkplek. We organiseren regelmatig personeelsuitjes en daarnaast biedt Techniplan aan alle medewerkers de mogelijkheid tot aandelenparticipatie.

Wie zijn wij

Meer dan ooit staan onderwerpen als energiebesparing, duurzaamheid en een comfortabel woon- en werkklimaat hoog op de agenda bij bestuurders, bouwers en burgers.
Bij Techniplan richten we ons op gezond bouwen. Volgens ons is dit de enige manier om te werken aan een comfortabele toekomst voor ons en de generaties na ons.

Leer ons én je toekomstige collega's nog beter kennen door op één van de medewerkers te klikken en te lezen wat zij zeggen!

Collega's aan het woord

Hoe kom je beter informatie over een bedrijf te weten dan door met de medewerkers te praten? Daarom laten wij graag onze collega's aan het woord. Klik op één van de medewerkers en lees wat zij te zeggen hebben!

Enthousiast

Ben je enthousiast over alles wat je gelezen hebt over de vacature en over Techniplan. Laat het weten.
Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met onze HR adviseur, Nicolle Bouwmeester op of via . Natuurlijk mag je via dat e-mailadres ook solliciteren!


Gebouw Eurogate
Watermanweg 102
3067 GG RotterdamFunctie:adviseur duurzame energiesystemen
Startdatum:03-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:6000 – 7200
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Techniplan Adviseurs via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwerkerk aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwerkerk-aan-den-ijsselkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Nieuwerkerk aan den IJssel
  2. Adviseur Duurzame Energiesystemen Techniplan Adviseurs 03-03-2024

Bekijk ook andere vacatures