Vacature Anios

Anios in Rotterdam

/ arts-assistent in het kort

Veel (door)groeimogelijkheden

Zowel professioneel als op persoonlijk gebied! Als topklinisch ziekenhuis richten wij ons op leren, opleiden, innovatie en onderzoek. Ga aan de slag met wetenschappelijk onderzoek, werk met de nieuwste technieken of start met een specialisatie.

Onze Arts-Assistenten Vereniging (AAV)

We hebben een zeer actieve AAV. Neem jij deel aan de maandelijkse krokettenlunch of leer je jouw collega arts-assistenten kennen op een van de borrels of het jaarlijkse strandfeest?

Korte lijnen & een goede sfeer

Vraag je een willekeurige collega wat het werken bij zo leuk maakt? Dan zegt hij/zij direct: de goede sfeer! We kunnen op elkaar bouwen, vertrouwen en hebben ook veel lol met elkaar. Daarnaast werken we erg fijn en laagdrempelig samen.

Dat vinden wij belangrijk als werkgever! Zo werken we bijvoorbeeld veel met peer support, intervisie en coaching. Ook kan je binnen aan de slag met mindfulness.

Maak de stap naar het echte werk

De mooiste banen zijn niet altijd leuk. Want ons werk vraagt soms veel. Het gaat gepaard met een lach en een traan, met doorzetten, doorpakken en ervoor gaan. Met stoom afblazen, de slappe lach en de dankbaarheid van jouw patiënten. Het echte leven, ongefilterd.

Omdat wij begrijpen dat onze medewerkers het kloppend hart van onze organisatie zijn, begrijpen we ook wat jij nodig hebt om stevig in onze klompen te staan. Dat het belangrijk is dat je een fijn team om je heen hebt waar je op kunt bouwen en daarnaast genoeg uitdaging hebt om jezelf te ontwikkelen. biedt jou een stevige basis om als zorgprofessional te doen waar jij het beste in best.
Maak jij de stap naar het echte werk?Zet de stap naar .

Goed nieuws voor jouw carrière

Specialistische zorg met een constante focus op leren, opleiden, innovatie en onderzoek. Klinkt dat goed? Mooi! Want precies daar richten wij ons als topklinisch ziekenhuis op. Niet voor niets noemen ze topklinische ziekenhuizen de 'eredivisie van de ziekenhuiszorg'. Voor jou betekent dit dat er ontzettend veel groeimogelijkheden zijn! Verdiep je of ga aan de slag met wetenschappelijk onderzoek, werk met de nieuwste technieken die bij ons al in gebruik zijn of ga aan de slag met een specialisatie!

Focus op jou

Niet alleen zorgen we goed voor onze patiënten, als werkgever zorgen we ook goed voor jou. Wij hebben een voortdurende focus op jouw mentale gezondheid. Zo werken we bijvoorbeeld veel met peer support, intervisie en coaching. Een aantal van onze / arts-asisstenten zetten zich actief in voor meer werkplezier, mentale- en fitte (jonge) dokters én meer tijd voor de patiënt.

Alvast kennismaken met je nieuwe collega's Rachel en Vincent? Lees dan hier hun interview.

/ arts-assistent met topconditie

Meld je aan voor onze bootcamptrainingen of kickboxlessen 'op de zaak na het werk', sport met korting bij een van onze partners, spar over je toekomst met onze loopbaanadviseur, neem na een lange dag plaats in een van onze massagestoelen, ga aan de slag met mindfulness of boek een stoelmassage. Je leest het al: we proberen niet alleen ons ziekenhuis in topconditie te houden, maar jou ook.

AAV

In hebben we een zeer actieve Arts-Assistenten Vereniging (AAV). De AAV komt op voor de belangen van alle assistenten en onderzoekers in Gasthuis & Vlietland. Dit kan zijn op het gebied CAO, opleiding en onderwijs. Daarnaast is het doel van de AAV het bevorderen en onderhouden van de onderlinge band tussen de assistenten. Ga naar de maandelijkse krokettenlunch en luister naar interessante sprekers of leer jouw collega arts-assistenten kennen op een van de borrels of het jaarlijkse strandfeest.

/ arts-assistent bij

Enthousiast geworden over werken bij als / arts-assistent? Snappen we helemaal! Wil je meer informatie? Trek de stoute klompen aan en stuur ons een bericht. We nemen zo snel mogelijk contact met jou op!Functie:anios
Startdatum:06-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwerkerk aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwerkerk-aan-den-ijsselkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Anios Franciscus Gasthuis & Vlietland 06-06-2024

Bekijk ook andere vacatures