Vacature Autospuiter

Autospuiter in Zoetermeer

Autospuiter

Ons team in Zoetermeer is op zoek naar een voorbewerker. Dus ben jij op zoek naar een nieuwe werkomgeving? Kom werken bij ons in Zoetermeer. Waar je werkt in een geordende werkplaats en mengruimte.

Zoetermeer

Autospuiter

Ons team in Zoetermeer is op zoek naar een voorbewerker. Dus ben jij op zoek naar een nieuwe werkomgeving? Kom werken bij ons in Zoetermeer. Waar je werkt in een geordende werkplaats en mengruimte.

Als gepassioneerde autoliefhebber beschouw jij het schuren, plamuren en spuiten van auto's als ware kunst. Omdat je werkt met de nieuwste spuitpistolen en hoogwaardige producten lever je vakmanschap. En kan je iedere dag doen wat je het liefste doet: auto's voorbewerken en spuiten!

Autospuiter, Zoetermeer

Je komt te werken in Zoetermeer. Een mooie vestiging met een groot parkeerterrein.
Het team bestaat uit 20 collega's. Een gezellige mix van jonge talenten en ervaren collega's. Sommige collega's werken hier al meer dan 25 jaar! De werksfeer is goed en er wordt veel met elkaar gelachen. Ook op zaterdagen, als collega's hun eigen auto wassen of herstellen.

Het team heeft veel voor elkaar over. Ons gezamenlijke doel is om auto's weer als nieuw af te leveren. Daarom helpen we elkaar als dat nodig is. Bijvoorbeeld door soms wat langer te blijven om een collega te ondersteunen. Dat zorgt voor een fijn teamgevoel!

De functie
Tijdens de dagstart neem je met de chef werkplaats de dag door. Zo weet je precies wat er van je verwacht wordt. Samen met 5 voorbewerkers en 1 vaste spuiter ben je verantwoordelijk voor het voorbewerken en spuiten van de auto's.

En voor een nette werkomgeving. Want we werken volgens de 5S-methode. Dus je werkt in opgeruimde werkplaats en mengruimte.

Als autospuiter wissel je wekelijks met je collega autospuiter van werkzaamheden. Dat betekent dat je week op, week af in de spuitcabine staat.

Je weet wat de algemene taken van een voorbewerker/spuiter zijn want je doet dit werk al (minimaal) 3 jaar. Maar we zetten de algemene hoofdtaken nog voor je op een rij.

De hoofdtaken


 • Aanmaken van lakken
 • Grondmaterialen en voertuigen spuiten
 • Afplakken/maskeer werkzaamheden

Maar als spuiter doe je meer dan alleen auto's spuiten. Je beheert de voorraad van spuitproducten. En zorgt voor een goede begeleiding van onze leerling voorbewerker/autospuiter. Ook denk je graag mee over een efficiënter werkproces. Een mooie kans om bij te dragen aan het succes van je vestiging. En je eigen werkplezier.

Voor deze functie vinden we het belangrijk, dat je jezelf herkent in het volgende profiel.

Jouw profiel

 • Je hebt een diploma voorbewerker/autospuiter
 • Je hebt een geldig CVA-certificaat of wilt dit halen
 • Je hebt een geldig NEN 9140 certificaat (minimaal VOP) of wilt deze training volgen

Ons aanbod
ABS Den Elzen is echt een familiebedrijf. En dat voel je. Zo ontvang je een persoonlijke felicitatie van Joost (onze directeur) op je verjaardag. En hij staat zelf achter de pannen bij onze jaarlijkse stamppot. Ook moet je niet raar opkijken als een directielid een praatje met je komt maken en je vraagt naar de uitslag van je laatste (sport)wedstrijd. We zijn namelijk écht geïnteresseerd in elkaar.

Maar ABS Den Elzen is meer dan alleen gezelligheid. Met 200 vakmensen en 9 vestigingen zijn we één van de grootste schadeherstelbedrijven in Zuidwest-Nederland. En dit jaar bestaan we 75 jaar! We willen én blijven investeren in nieuwe technieken en gereedschappen. En kunnen je veel bieden op het gebied van arbeidsvoorwaarden en opleidingen.


 • Een contract van maximaal 38 uur per week
 • Een salaris passend bij jouw leeftijd en ervaring
 • Werken met een volgelaatsmasker en de nieuwste spuitpistolen
 • Een jaarlijkse vitaliteitsbonus van maximaal € 1.000 bruto

Maar de beste arbeidsvoorwaarde die we je bieden is een plezierige werkplek.


Spreekt deze vacature jou aan en wil je meer informatie? Neem contact op met HR-specialist Dyonne Hartman via of per e-mail via .

Dan nemen we binnen 2 werkdagen contact met je op.

Wil je meer informatie of wil je solliciteren?


Op zoek naar iets anders?

Den Elzen Service

Bergen op Zoom

Breda

MBO

38 uur p/w

Rotterdam-Zuid

MBO

38 uur p/w

aan den Ijssel

MBO

38 uur p/w

Den Haag

MBO

38 uur p/w

Leiden

MBO

30-38 uur p/w

Zoetermeer

MBO


Vestigingen


Werken bij


Contact

Stuur een e-mailFunctie:autospuiter
Startdatum:06-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:77 – 77
Uren per week:30 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwerkerk aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwerkerk-aan-den-ijsselkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Autospuiter Den Elzen Autoschade 06-06-2024

Bekijk ook andere vacatures