Vacature Bezorger B

Bezorger B in Waddinxveen

Bezorger B (pt) (Waddinxveen)

Hoe gaat jouw dag er uit zien?

Als bezorger ben je verantwoordelijk voor het uitdragen van onze missie "Hartelijk geleverd". Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en een bekend gezicht voor onze klanten.

Dagelijks ben je bezig met het uitvoeren van distributiehandelingen; laden, vervoeren, lossen en afleveren. Je controleert de afleveringen en houd je bezig met fysieke en administratieve handelingen, zowel intern als bij de klant.

Een leuke, zelfstandige en verantwoordelijke functie bij een bedrijf dat volop in beweging is.

Waarom past deze functie bij jou?

Naast een MBO-werk- en denkniveau, rijbewijs B en (schadevrije) rijervaring ben je betrouwbaar, representatief en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent sociaal, collegiaal en klantgericht, hebt topografisch inzicht en hebt geen 9-5 mentaliteit (je vindt het niet erg om vroeg (5-6 uur) te beginnen). Een rijbewijs C of C1 is een pré.

Met je flexibele instelling zie je uitdaging in het op tijd leveren van goederen. Je bent handig en "handen uit de mouwen" is voor jou vanzelfsprekend!

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een leuke en afwisselende fulltime functie in een resultaatgerichte, ambitieuze en groeiende organisatie. In de fulltime functie gaat het om dagdiensten van maandag t/m vrijdag. Het is ook mogelijk om deze functie parttime in te vullen. Het salaris en andere arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO FSGIL. Op basis van 36 uur ligt het brutosalaris exclusief vakantiegeld vanaf 21 jaar voor deze functie tussen de €2.285,40 en €2.455,44. Jouw werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag.

Waarom past FOOX bij jou?

Medewerkers zijn het gezicht en de kracht van onze organisatie. Betrokkenheid van medewerkers wordt verwacht en gewaardeerd, ambities kunnen worden nagestreefd en persoonlijke groei en ontwikkeling wordt gestimuleerd. FOOX heeft een platte organisatiestructuur waardoor er veel ruimte is voor ieders inbreng. Een persoonlijke band vinden we ondanks ons groeiende bedrijf erg belangrijk.

Locatie

FOOX | West B.V.
Coenecoop 17
2741 PG Waddinxveen

Klaar voor de start?

Enthousiast over de functie én FOOX? Reageer dan direct! Liever nog wat meer informatie? Bel dan even met onze Afdeling P&O,


Bent u klant bij ?

Functie:bezorger
Startdatum:06-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2285 – 2285
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwerkerk aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwerkerk-aan-den-ijsselkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Bezorger B Foox 06-06-2024

Bekijk ook andere vacatures