Vacature Bloembind(st)ers

Bloembind(st)ers in Capelle aan den Ijssel

Wij zijn op zoek naar jou! Fulltime/Parttime Leaf is gevestigd in Capelle aan den IJssel en richt zich op het midden-/ en hoog segment. Leaf werkt met bijzondere seizoensbloemen en heeft daarnaast een uitgebreid assortiment aan luxe interieuritems. Leaf is op zoek naar gepassioneerde bloembind(st)ers die ons team willen komen versterken. Werktijden/dagen in overleg. De bloembind(st)ers die wij zoeken hebben naast een passie voor mooie bloemen ook ervaring in het midden-/hoogsegment. Bij Leaf kom je terecht in een gezellig team. We werken hard, vinden plezier in de mooie producten en de leuke collega's waar wij mee werken. Wil jij meer weten over onze stijl en kijken of de winkel bij jou past? Neem dan eens een kijkje op Instagram @leafbloemen. Herken jij jezelf in het bovenstaande en spreekt onze stijl jou aan? Stuur dan een motivatiebrief (benoem jouw gewenste functie en dienstverband) + CV en kom gezellig een dag proefdraaien. Liefs, het Leaf team.

Bedrijfsgegevens

Bedrijf Leaf Bloemen Plaats Capelle aan den IJssel Telefoon E-mail Laatst bijgewerkt 03-07-2024 Contactpersoon Mevr. Functie verkoper of binder, vaktechnisch verkoper of binder Dienstbetrekking medewerker Uren per week 31-40Functie:bloembindster
Startdatum:09-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:31 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vereniging Bloemist Winkeliers via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwerkerk aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwerkerk-aan-den-ijsselkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Nieuwerkerk aan den IJssel
  2. Bloembind(st)ers Vereniging Bloemist Winkeliers 09-03-2024

Bekijk ook andere vacatures