Vacature Calculator Bouw

Calculator Bouw in Nieuwerkerk Ad Ijssel

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn VNOM. De club van doeners. En wij hebben werk voor jou. Werk. Om te doen. Voor de vakmensen. In de techniek, in de bouw en office. Voor de doeners, want doeners staan nooit stil. Jij wilt goed geholpen worden. En dat begrijpen wij al te goed. De beste match ontstaat als jij écht op je plek zit.

WAAROM VNOM?

Wij zorgen dat jij hét werk vindt waar jij je goed bij voelt. Werk. Met plezier. Voor zowel startende, als ervaren doeners, voor laag en hoog opgeleiden. En ook als je nog geen opleiding hebt gevolgd, zijn we er voor jou. Winnen doen we met elkaar. Met interne én externe collega’s. Samen. Als één club. Welkom bij de club van doeners. We get the job done!

Functieomschrijving

Ben jij een rekenwonder die graag aan mooie projecten wil werken? Dan ben jij wellicht de Calculator waar wij naar op zoek zijn! Voor een van Nederlands grootste bouwbedrijven (Cobouw top 50) zijn wij op zoek naar een ervaren Calculator die affiniteit heeft met de bouwsector. Dit bedrijf is actief binnen de nieuwbouw-, renovatie-, (dagelijks)onderhoud- en restauratietak en dit doet men zowel binnen de woningbouw als utiliteitsbouw. Kortom, een zeer diverse organisatie die bijna alle voorkomende disciplines binnen de bouw in huis heeft en landelijk opereert. Intern wordt er veel aandacht besteedt aan een fijne werkomgeving waar er een gezonde balans gecreëerd is tussen werk en ontspanning. Geniet straks van de fijne werksfeer en leer je nieuwe collega's kennen tijdens een van de gezellige vrijmibo's, dit zorgt voor een gezonde werkdruk. Bij de functie horen ook flexibele werktijden en is deels thuiswerken ook mogelijk. Uiteraard krijg je straks ook de beschikking over een telefoon, laptop en een eventuele auto van de zaak. Goede werkomstandigheden en een fijne werkplek staan hoog in het vaandel, zo kan jij je straks tijdens je vrije tijd volop focussen op je leuke hobby's. Daarnaast krijg je ook een hoop vakantiedagen tot je beschikking om er eens lekker op uit te gaan. 

Hoe ziet de functie er verder uit te zien voor je? Het is belangrijk dat je zelfstandig uit de voeten kan maar ook goed samen weet te werken wanneer dit nodig is. Jouw grote verantwoordelijkheidsgevoel zorgt er voor dat jij straks meteen er goed op staat bij je collega's en nieuwe werkgever. Je staat tenslotte veel in contact met je collega's van de werkvoorbereiding en uitvoering in contact. Hieronder een kleine opsomming van enkele dagelijkse werkzaamheden:

 • Jij kunt uit de voeten met diverse teken- en calculatiesoftware (bijvoorbeeld aan Calc-Pro+, AutoCad, ArchieCad, Revit);
 • Uitrekenen van materialen en hoeveelheden (denk hierbij aan bestektekeningen en kostprijsberekening);
 • Het aanvragen en verwerken van offertes (controleren op juistheid en volledigheid, zorgvuldig rangschikken en advies verstrekken over de offertes);
 • Begrotingen opstellen (zorgvuldig een moederbegroting opstellen, de genoemde prijzen duidelijk onderbouwen);
 • Een intensieve samenwerking met verschillende afdelingen zoals werkvoorbereiding, uitvoering, tekenkamer en overige betrokkenen;
 • Bijwonen van diverse meetings en overleggen met diverse partijen;
 • Diverse projecten calculeren binnen de utiliteitsbouw, nieuwbouw en renovatie (of jezelf specialiseren binnen 1 tak).
Functie-eisen

Helemaal enthousiast geworden na het lezen van bovenstaande functieomschrijving? Mooi! Dan ben jij de Calculator waar wij naar op zoek zijn! Vergeet niet om nog even te reageren zodat wij jou kunnen contacten! Houdt er wel rekening mee dat je voldoet aan onderstaande functie eisen:

 • Een afgeronde MBO of HBO Bouwkunde opleiding (een andere aansluitende opleiding kan ook);
 • Jij hebt relevante werkervaring (is een pre);
 • Je beschikt over een rijbewijs.
Arbeidsvoorwaarden

Wij besteden veel aandacht aan goede werkplekken en werkomstandigheden. Daarnaast bieden wij jouw ook de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door een opleiding. Het is een afwisselende en uitdagende baan, met een goed salaris bij een mooi bedrijf in de bouw met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Tot slot bieden wij ook nog:

 • Een goed salaris tussen €3400 en de €4700 bruto (gebaseerd op leeftijd en ervaring);
 • Auto van de zaak behoort tot de mogelijkheden;
 • Mogelijkheid tot het declareren van bijkomende kosten;
 • Onregelmatigheidstoeslag/ overwerkvergoeding;
 • Directe overname door de opdrachtgever behoort tot de mogelijkheden;
 • Opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden (bijvoorbeeld tot werkvoorbereider);
 • Er is uiteraard voldoende parkeergelegenheid;
 • En een mooie pensioenregeling voor later.
Sollicitatieprocedure

Heb je interesse? Neem dan contact op met Mohamed! Je kan me bereiken op het telefoonnummer 06-82417912 of via de email mohamed.kriba@vnom.nl. Laat direct je cv achter door op de sollicitatiebutton te klikken en ik neem direct contact met je op. Ik zie graag je sollicitatie tegemoet!Functie:tekenaar calculator
Startdatum:06-02-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3400 – 3400
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met VNOM via mohamed.kriba@vnom.nl of 010-2239621. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwerkerk aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwerkerk-aan-den-ijsselkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Nieuwerkerk aan den IJssel
 2. Calculator Bouw VNOM 06-02-2024

Bekijk ook andere vacatures