Vacature Chauffeur AH Online Bleiswijk

Chauffeur AH Online Bleiswijk in Bleiswijk

Functieomschrijving

Deze baan is pas echt genieten: zelfgekozen dienst en werkdag, muziek op de achtergrond en lekker veel zelfstandigheid! AH Online in Bleiswijk zoekt een chauffeur die uitspringt op stiptheid en klantvriendelijkheid. Niet te vergeten zijn alle pro’s die deze baan verder met zich meebrengt. Uitzicht op een vast contract, een mooi salaris van €16,79 en volop flexibiliteit. Daar vertel ik je graag meer over, dus lees gauw verder..

Wat bieden wij jou
 • Topsalaris van €16,79 (zie waar ga je werken) 💰
 • Reiskostenvergoeding €0,21 tot wel 45 km! 🚗💸
 • Doorgroeien naar bv. ritbegeleider, teamleider! 🌟
 • Kans op een vaste baan bij AH of Tempo-Team! 🚀💼
 • Na een jaar verdien je €18,49 per uur!
 • Flexibel werken & diensten inplannen met de app 📱
Wie ben jij

Een echte chauffeur is een tijdmanagement prof! Ook is het fijn als je:

 • Minimaal 4 maanden in het bezit van een Rijbewijs B.
 • In staat om te communiceren in het Nederlands of Engels.
 • Minimaal 2 dagen per week beschikbaar en 2 zaterdagen per maand
Wat ga je doen

Chauffeur zijn zit van binnen. Je wordt er gelukkig van om mensen te helpen en klanten zijn blij om jou te zien. Je kleurt iemands dag met je goede service: een tijdige levering, persoonlijke aandacht én alle boodschappen die in keurige staat worden ontvangen. Maar waar begint dit allemaal? Samen met al je collega-chauffeurs bij AH Bleiswijk laad je de bestellingen in de bakwagens. Een gezellige toestand, maar ook neem jij verantwoordelijkheid over de nette behandeling van de boodschappen en de georganiseerde stapeling in jouw bakwagen. Neem de gezelligheid mee de weg op door een muziekje te draaien onderweg! Voor jou is een adres vinden appeltje-eitje, door jouw werkpartner het navigatiesysteem. Meteen krijg je een nieuwe kijk op de Bleiswijkse buitenwijken. Dan zijn we stipt op tijd aangekomen, ready to shine? Je draagt de boodschappenkrat tot de voordeur of tot in de keuken, want jij weet wel wat klantvriendelijkheid is! Na een gezellige woordenwisseling mag je weer de weg op naar het volgende adres om iemand op te vrolijken! Ook een retour mee terugnemen of de kratten organiseren achterin is onderdeel van deze job. Zoals jij vliegt door de straten, vliegt jouw werkdag weer voorbij. Wanneer en in welke shift je de volgende keer werkt kun je helemaal zelf bepalen!

 • Bestellingen afleveren bij klanten.
 • Zelfstandig op pad.
Waar ga je werken

Wat dacht je van bij de meest flexibele werkgever?! Bij AH Bleiswijk kies je zelf op welke dagen en of je in de vroege of late dienst wil werken. De diensten zijn rond de 7 uur lang, tussen 06:00 en uiterlijk 15:00 of tussen 13:00 tot uiterlijk 23:00 uur. Liever een all-in salaris? Zelfs dat kan! Jij blijft bij AH Bleiswijk als harde werker niet ongezien! Mooie inzet wordt beloond met een vast contract, extra verantwoordelijkheden en volop doorgroeimogelijkheden. Is dat niet prachtig?

 • Flexibel werken wanneer het jou uitkomt.
 • Een leuke werkgever waar je voor langere tijd aan de slag kan!
Sollicitatie

Je hebt de bodem van de pagina bereikt, dat belooft wat! Klik op de solliciteer knop zodat wij jouw enthousiasme kunnen delen en wie weet zit jij straks op die chauffeursstoel! We nemen binnen 24 uur contact met je op om dit waar te maken. Heb je eerst nog een vraag? Stel hem via 088 126 99 70 of via recruitment.aho@tempo-team.nl. Ik kan niet wachten je meer te vertellen!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!Functie:chauffeur bezorger
Startdatum:06-06-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:16 – 16
Uren per week:30 – 30

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwerkerk aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwerkerk-aan-den-ijsselkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Chauffeur AH Online Bleiswijk Tempo-Team 06-06-2024

Bekijk ook andere vacatures