Vacature Cloud Engineer

Cloud Engineer in Capelle aan den Ijssel

Vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving


Zo eenvoudig. .

Neem contact op met Wim voor advies op maat.

Cloud Engineer

25 vakantiedagen

Laptop / telefoon van de zaak

Lease Auto

Cloud-Engineer

Axoft helpt organisaties hun werk sneller, beter en efficiënter te doen met behulp van ons Axoft Easy concept. Door netwerken, servers en werkstations optimaal in te richten en te beheren.

Met circa 50 professionals bieden wij onze ICT-diensten en oplossingen aan organisaties in voornamelijk het MKB Segment. Vanuit onze vestiging in Capelle aan den IJssel richt Axoft zich op twee hoofdgebieden: enerzijds het aanbieden en onderhouden van ICT-infrastructuur(cloud)oplossingen en anderzijds het aanbieden en onderhouden van telefonie (VOIP) oplossingen. Daarbij wordt gekozen voor oplossingen van marktleiders. In de keuze hierin is de behoefte en de business van de klant bepalend. Mede ondersteund door de ervaren, kundige en klantvriendelijke servicedesk bedient Axoft organisaties uit diverse branches en van divers formaat.

Vanwege onze groei zijn wij per direct op zoek naar een Cloud-Engineer voor ons team ICT. Heb jij passie voor het ontwerpen en implementeren van (nieuwe) infrastructuur-omgevingen voor middelgrote organisaties? Wil jij participeren in de ontwikkeling en optimalisatie van de ICT-infrastructuur van onze klanten? Ben je op zoek naar een uitdagende functie waar je techniek kunt combineren met professionele dienstverlening en projectleiding? Haal je graag het beste uit jezelf en uit anderen? Werk je het liefst in een informele omgeving, waar meedenken centraal staat? Dan is deze functie bij Axoft echt iets voor jou.


Wat heb je?

Opleiding

Je hebt een afgeronde IT-opleiding op HBO- of WO-niveau, bij voorkeur in de richting Network en Infrastructuur Design.

Ervaring

Bij Axoft geloven we erin dat je werk leuker én makkelijker wordt als je over de juiste kennis en vaardigheden bescJe beschikt over minimaal 3 jaar relevante ervaring in een soortgelijke functie.

Kennis

Je hebt gedegen kennis van routing, switching, firewalls, security en Wi-Fi, Windows Server, VMware, WVD, RDS omgevingen (ontwerp/implementatie/migratie), NAS / SAN oplossingen en van actuele Cloud infrastructuren. Kennis van VOIP-oplossingen is een pré.

Breed georiënteerd

Je bent breed georiënteerd en hebt ruime ervaring met migratietrajecten van o.a. Microsoft en/of Citrix producten en omgevingen.

Microsoft certificaten

Je bent in het bezit van relevante en recente Microsoft certificaten.

Gemotiveerd

Je bent gemotiveerd om nieuwe ontwikkelingen op het gebied van ICT goed in de gaten te houden, beschikt over een proactieve houding, bent resultaatgericht en hebt het vermogen om procesmatig en sterk analytisch te denken.

Taal

Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Eigenschappen

Je bent secuur, accuraat, stressbestendig en in staat gestructureerd te werken en goed te documenteren zowel zelfstandig als in teamverband. Verder voel je je thuis in een dynamische omgeving. Je bent leergierig en je bent bereid om je ervaring en kennis te delen met je collega's.

Verantwoordelijk

Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en hebt geen 'negen tot vijf' mentaliteit.

Rijbewijs

Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Klinkt goed?

Spreekt deze vacature je aan en voldoe je aan de functie-eisen? Deel dan je motivatie en cv met ons via of vul onderstaand formulier in.

Alle nieuwe collega's vragen we om een VOG te delen.

Axoft IT & Telecom

Locatie Rotterdam:
Admiraliteitskade 62
3063 ED Rotterdam
8 ste verdieping

Locatie Veenendaal:
Wiltonstraat 1
3905 KW VeenendaalFunctie:cloud engineer
Startdatum:01-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Axoft via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwerkerk aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwerkerk-aan-den-ijsselkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Nieuwerkerk aan den IJssel
  2. Cloud Engineer Axoft 01-02-2024

Bekijk ook andere vacatures