Vacature Financieel-administratief medewerker

Financieel-administratief medewerker in Rotterdam

Functieomschrijving

Wij zijn per op zoek naar een financieel administratief medewerker voor 16 tot 32 uur in de week. Je komt te werken in een bedrijf dat zich bezighoudt met duurzame grondstoffen, gevestigd in het centrum van Rotterdam. Ben jij ervaren met financiële administratie en in crediteuren en debiteuren beheer? Lees dan snel verder!

wat bieden wij jou
  • Flexibele werktijden
  • Tussen de 16 en 32 uur per week
  • Centrum Rotterdam
  • Ontwikkelmogelijkheden
wie ben jij

Jij hebt ervaring met financiële administratie en je kan moeiteloos werken met financiële gegevens en rapportages. Je bent vaardig in crediteuren- en debiteurenbeheer. Verder ben je goed met het programma Exact en met het verwerken van inkomende en uitgaande facturen.

wat ga je doen

Als financieel medewerker ga jij de facturatie beheren, waarbij je inkomende en uitgaande facturen zal gaan beheren. Ook zal je de financiële transacties zorgvuldig gaan bijhouden. Verder krijg je te maken met crediteurenbeheer en debiteurenbeheer, zo zal je in het in het systeem nieuwe debiteuren en crediteuren gaan aanmaken. Je zal daarnaast het contact met klanten en leveranciers gaan onderhouden. Verder ga je:

  • Het controleren en opvolgen van openstaande betalingen;
  • Met klanten en leveranciers over de betalingsstatus communiceren;
  • Het assisteren bij het beheren van verzekeringspolissen;
  • Archiveren van relevante documentatie.
waar ga je werken

Je komt te werken bij een groeiend bedrijf dat zich bezighoudt met groene grondstoffen voor de industriële markt. Het bedrijf is gespecialiseerd in de import en distributie van natuurlijk grondstoffen van de industriële markt. Ze focussen zich op producten die voor de langer termijn goed zijn, biotechnisch en beschikbaar zijn. Hiervoor willen ze bewustwording creëren. Het bedrijft heeft is gevestigd in hartje Rotterdam, vanuit het kantoor heb je een prachtig uitzicht over de stad.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!Functie:financieel administratief medewerker
Startdatum:06-06-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwerkerk aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwerkerk-aan-den-ijsselkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Financieel-administratief medewerker Randstad 06-06-2024

Bekijk ook andere vacatures