Vacature Financieel-administratief medewerker

Financieel-administratief medewerker in Capelle aan den Ijssel

Functieomschrijving

Zoek jij een parttime financieel administratieve baan die zich bezighoud in de zorg?! Misschien is deze uitdaging als financieel administratief medewerker in Capelle a/d IJssel iets voor jou! Het is een tijdelijke baan voor een paar maanden.

wat bieden wij jou
 • € 2.388 - € 3.639, op basis van 38 uur
 • Parttime
 • In de zorgsector
 • 24 uur
wie ben jij

Als Financieel administratief medewerker ben je een teamspeler met een gedreven instelling. Je werkt nauw samen met zowel je financiële collega's als andere afdelingen om ervoor te zorgen dat de financiële processen vlot verlopen. Je neemt een ondersteunende rol aan om zorgprofessionals zoals huisartsen te ondersteunen in de administratieve/financiële processen.

 • Afgeronde administratieve opleiding op minimaal mbo-niveau;
 • Werkervaring op het gebied van financiële administratie;
 • Genoeg ervaring in crediteurenadministratie.
wat ga je doen

Als financieel administratief medewerker ondersteun je zorgprofessionals op verschillende manieren. Je houdt je voornamelijk bezig met het uitvoeren van de crediteuren administratie. Je bent verantwoordelijk voor het krijgen, controleren en verwerken van inkomende facturen. Ook moet je vragen kunnen beantwoorden over facturen en het oplossen van problemen die te maken hebben met de betalingen.

 • Crediteuren administratie;
 • Facturatie en declaraties;
 • Goede communicatievaardigheden.
waar ga je werken

Bij het bedrijf werken vijftien multidisciplinaire gezondheidscentra samen met het servicecentrum om de lokale zorgkracht te versterken. Waardoor ze meer oog hebben op patiënten in de wijk. Door ondersteunende werkzaamheden (denk aan ICT, administratie of huisvesting) zoveel mogelijk uit handen te nemen van de zorgprofessionals, kunnen de zorgverleners zich richten op hun hoofdtaak: zorg verlenen. Doordat gezondheid een prioriteit is, zal iedereen die in dienst is bij het bedrijf kunnen rekenen op een goede werk-privé balans, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en mogelijkheden voor hun loopbaan.

 • Goede werk-privé balans;
 • 24 uur werken;
 • Capelle a/d IJssel.
sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!Functie:financieel-administratief medewerker
Startdatum:09-02-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3600 – 3600
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad via iris.visser@nl.randstad.com of Iris Visser. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwerkerk aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwerkerk-aan-den-ijsselkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Nieuwerkerk aan den IJssel
 2. Financieel-administratief medewerker Randstad 09-02-2024

Bekijk ook andere vacatures