Vacature Floormanager Aqua Mundo

Floormanager Aqua Mundo in Rotterdam

Floormanager Aqua Mundo

Vacaturegegevens

Entiteit

Je hebt passie voor toerisme en wilt graag in een internationale context werken? Bij Center Parcs bieden we je een prettige, multiculturele omgeving waarin je je professioneel en persoonlijk kunt ontwikkelen.
Met maar liefst 28 locaties in 4 landen biedt Center Parcs het hele jaar door een unieke vakantie-ervaring met een combinatie van natuur, water, cottages, recreatie en service. Maak deel uit van onze familie en stap een wereld vol nieuwe kansen binnen bij de Pierre & Vacances-Center Parcs Groep, een Europese leider op het gebied van lokaal toerisme (een netwerk van 300 locaties in Europa en 12.000 werknemers).

Referentie

2024-10258

Arbeidsduur

Parttime/deeltijds

Functietitel

Floormanager Aqua Mundo

Functieomschrijving

Floormanager Aqua Mundo is onderdeel van het Safet and Pool. Onderhoudt intensief contacten met alle medewerkers in zijn Pool en incidenteel met collega's in verband met gezamenlijke activiteiten.

Floormanager Aqua Mundo stemt regelmatig de voortgang van activiteiten af met zijn Safety & Pool Manager.

De Floormanager Aqua Mundo is een allround vakman en richt zich primair op Gasten en medewerkers. Past zich aan de eisen-wensen van de gast en handelt hiernaar. De Floormanager Aqua Mundo is, onder supervisie van de Safety & Pool manager, verantwoordelijk voor de dagdagelijkse gang van zaken binnen het zwembad.

De Floormanager zal zich optimaal richten op het primaire proces binnen het zwembad: een optimale (commerciële) gastenbenadering met daarbij behorende service. Door zijn brede kennis op zijn vakgebied is hij de spil van dienstverlening binnen het zwembad.

Zijn optreden kenmerkt zich door een goede inschatting van capaciteiten van medewerkers en de wil om deze kennis te vergroten. Hij is stabiel in zijn optreden en gericht op verbetering van financiële, sociale en kwalitatieve resultaten.

Wat ga je doen?

 • Geeft dagdagelijkse leiding aan de medewerkers binnen het zwembad.
 • Is aanwezig op Kritieke Gastentijden, stuurt en coacht medewerkers tijdens openingstijden van het zwembad.
 • Draagt zorg voor een optimale gastenbenadering door medewerkers en klachtafhandeling.
 • Voert sollicitatie gesprekken.
 • Zorgt voor een optimale begeleiding en opvang van nieuwe medewerkers, leerlingen en/of stagiaires, in samenwerking met en onder verantwoordelijkheid van de Safety & Pool Manager.
 • Draagt mede zorg voor een correcte uitvoering van activiteiten in het kader van de inwerkperiode: signaleert significante afwijkingen en rapporteert hierover aan de Safety & Pool Manager
 • Is bevoegd tot het nemen van beslissingen op ad hoc basis om de service naar de gasten te waarborgen binnen de hem gegeven kaders.
 • Houdt toezicht op de veiligheid van de gast.
 • Verrichten van schoonmaakwerkzaamheden en verrichten van onderhoud in de machinekamer.
 • Neemt watermonsters en analyseert deze, stelt afwijkingen vast, neemt actie indien noodzakelijk, is daardoor verantwoordelijk voor de waterkwaliteit.
 • Diverse andere werkzaamheden, waaronder apparatuur van de machinekamer in de gaten houden toezicht en onderhoud van de themabaden.
 • Draagt zorg voor een juiste uitvoering van zwembad werkzaamheden, stemt deze op elkaar af en controleert deze.

Locatie

Locatie werkplek

EUROPA, NEDERLAND, De Huttenheugte - Dalen

Criteria sollicitant

Minimaal gevraagd opleidingsniveau

MBO/A2Functie:floormanager aqua mundo
Startdatum:07-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:28 – 28

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Mazars via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwerkerk aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwerkerk-aan-den-ijsselkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Nieuwerkerk aan den IJssel
 2. Floormanager Aqua Mundo Mazars 07-02-2024

Bekijk ook andere vacatures