Vacature Gespecialiseerd Verpleegkundige

Gespecialiseerd Verpleegkundige in Gouda

Werken bij ZorgBrug

Wil jij werken als gespecialiseerd verpleegkundige of verpleegkundige specialist én constant blijven doorgroeien? Dan is ZorgBrug dé plek voor jou. ZorgBrug is een van de grootste zorgorganisaties in de regio's Midden-Holland en Zoetermeer. Daarnaast staan wij bekend als een gerenommeerd kenniscentrum voor gespecialiseerde zorg. Benieuwd of wij een passende werkplek voor jou zijn?

zorgbrug pjotr gesprek

Bij ZorgBrug werk je transmuraal. Dit betekent dat je zowel in het ziekenhuis, in de thuissituatie als in zorginstellingen kunt worden ingezet. Waar je werkt hangt af van jouw functie. Wij vinden het belangrijk dat jij, naast dat je op de werkvloer ervaring opdoet, ook je vakkennis op peil houdt en verbreedt. Daarom bieden wij al onze collega's de kans om via scholing te blijven doorgroeien.

Dit doen wij omdat het ons doel is om bij te dragen aan een hogere kwaliteit van de zorg in onze regio. Dit betekent dat je wordt toegejuicht als jij je ontwikkelt binnen je vakgebied of misschien wel daarbuiten. Dit leidt voor jou uiteindelijk tot bredere inzetbaarheid en een hogere loonschaal.

Wij werken iedere dag keihard om de best mogelijke zorg aan onze patiënten te bieden. Ben jij bereid om je handen uit de mouwen te steken? Dan zorgen wij voor een fijne werkomgeving, een afwisselende baan, doorgroeimogelijkheden én een passend salaris binnen de CAO.

Heb je interesse? Bekijk hieronder onze huidige vacatures.

ZorgBrug levert gespecialiseerde verpleegkundige zorg op de plek waar deze het beste kan worden geleverd.

Onze specialismen

Blijf op de hoogte via LinkedInFunctie:gespecialiseerd verpleegkundige
Startdatum:06-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwerkerk aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwerkerk-aan-den-ijsselkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Gespecialiseerd Verpleegkundige ZorgBrug 06-06-2024

Bekijk ook andere vacatures