Vacature Hoofdmonteur Installatietechniek

Hoofdmonteur Installatietechniek in Rotterdam

Hoofdmonteur Installatietechniek

Rotterdam

38 uur

MBO

Montage

Over de functie

Een baan boordevol:

 • Impact: jij zet je kennis en ervaring optimaal in om onze klanten goed functionerende installaties te bezorgen én om collega's het vak bij te brengen.
 • Groeikansen: ruim 3.000 collega's werken op onze locaties en bij klanten. Jouw ontwikkelmogelijkheden zijn dan ook bijna onbegrensd. Doorgroeien, jezelf specialiseren in een bepaalde markt, wisselen van afdeling: het kan bij ons allemaal.
 • Samenwerking: altijd ben je met een of meerdere collega's op locatie aan het werk. Gezellig én handig als je even wil sparren over een klus.

Jij gaat het maken

Verwarming, ventilatie, HVAC: al deze werkuitgbouwkundige installaties dragen bij aan een comfortabel leefklimaat voor mensen. Als hoofdmonteur realiseer jij deze installaties samen met je collega's. Hoe je dat doet? Zó:

 • Jij zorgt dat de Werktuigbouwkundige installaties op de afgesproken deadline tiptop in orde en klaar voor gebruik zijn.
 • Je wordt ingezet op projecten, waarbij we zo veel mogelijk rekening houden met jouw woonplaats. De ene keer duurt een project een week, de andere keer een halfjaar.
 • Jij bent voor de uitvoerder het aanspreekpunt en brengt jouw technische kennis over op (leerling-)monteurs en inleners. Ook ben je onze oren en ogen op de werkvloer. Zie je verbeterkansen? Spreek je uit! We waarderen het als je meedenkt.

Dit krijg je van ons

Bij Croonwolter&dros werk je met ruim 3.000 collega's aan toonaangevende projecten voor een mooiere, duurzamere en gezondere wereld. Bij ons sta je vooraan bij slimme oplossingen en technologische innovaties . Ook krijg je alle ruimte om beter te worden in je werk, door te groeien of iets anders te proberen. Want alleen de optelsom van al het talent zorgt dat we onze klanten kunnen helpen bij hun ambities. Wat we jou nog meer bieden:

 • Wij bieden een aantrekkelijk salaris op basis van 38 uur.
 • 25 vakantie- en 13 atv-dagen bij een fulltime dienstverband.
 • Betrokken collega's en regelmatig gezellige uitjes, onder meer via onze actieve personeelsvereniging.
 • Heb je kinderen? Mogelijk komen zij in aanmerking voor een studietoelage van Stichting Studiefonds TBI .
 • Een opleidingsbudget. Via onze portal en online leercentrum kun je meer dan 300 cursussen en opleidingen volgen.
 • Een fietsplan en een vergoeding voor je sportschoolabonnement.
 • Collectieve verzekeringen en een goede pensioenregeling via PMT.

De afdeling 'Projecten' realiseert regionale projecten die met een projectenorganisatie tot stand komen, in de regel zijn dit projecten met een omvang van € 100.000,- tot € 4.000.000,-. Dit betreffen nieuwbouw- en/of renovatieprojecten, waarbij we vrijwel altijd met de nieuwste technieken werken. Binnen deze afdeling werk je dus voor een bepaalde (langere) periode aan prachtige projecten.

Dit ben jij

Een echte aanpakker. Je ziet wat er moet gebeuren, kunt goed zelfstandig werken, en neemt verantwoordelijkheid. Ook ben je makkelijk in de omgang; jij vindt het leuk om je vak over te brengen en staat altijd open voor vragen van anderen. Wat je nog meer in huis hebt?

 • Mbo 3-niveau in de richting van werktuigbouwkunde.
 • Ervaring als monteur en materiaal- en gereedschapskennis. Jij weet als geen ander welk materiaal en gereedschap nodig is bij een klus én hoe je ermee werkt.
 • VCA VOL. Heb je dit certificaat nog niet? Dan kun je dat via ons behalen.

Ga jij het maken bij Croonwolter&dros?

We zijn benieuwd naar jou! Klik op de sollicitatiebutton en vul het digitale formulier in. Is er een match? Dan nodigen we je zo snel mogelijk uit voor een kennismakingsgesprek.

Heb je vooraf nog vragen over deze functie of de procedure? Neem dan contact op met , , via of .

Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Aanbiedingen van bureaus stellen we niet op prijs.

Liever persoonlijk contact?

marissa.vanderlinden @croonwolterendros.nl

Functie:hoofdmonteur installatietechniek
Startdatum:06-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwerkerk aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwerkerk-aan-den-ijsselkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Hoofdmonteur Installatietechniek Croonwolter&dros 06-06-2024

Bekijk ook andere vacatures