Vacature Hospitality Management Specialist

Hospitality Management Specialist in Rotterdam

Hospitality Management Specialist (m/v/x)

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar de creatieve en drijvende kracht achter de Sodexo Hospitality Solutions.

Beschik jij over een scherp gevoel voor het optimaliseren van de klantervaring? In deze rol ligt een sterke focus op het (door-) ontwikkelen, innoveren, implementeren en beheren van Hospitality en Front of House Services van Sodexo in Nederland.

Op basis van nationale en internationale trends en ontwikkelingen creëer jij nieuwe service concepten waarmee we optimale employee en guest journeys realiseren.

Standaardisatie van Hospitality concepten, het klant-specifiek maken van oplossingen voor (internationale) klanten en de implementatie van Hospitality en Front of House Services voor nieuwe klanten gaan onderdeel zijn van je job.

Bij binnenkomst zie jij in één oogopslag de verbeteringen die moeten worden doorgevoerd voor een optimale klantbeleving door middel van innovatieve oplossingen. Je zorgt hierbij voor de naleving van service- en kwaliteitsnormen en een continue verbetering van deze beleving.

Verder borg je de kennis en ervaringen van de Hospitality en Front of House Services binnen Sodexo en ben je met jouw betrokkenheid tijdens de bid fase een belangrijke spil voor de groei en (door-) ontwikkeling van Sodexo!

Wat bieden wij?

  • Contract voor 40 uur per week;
  • Een goed salaris conform CAO tussen €4.243,- en €7.314,- bruto per maand op basis van een voltijd dienstverband en ervaring;
  • Leaseauto;
  • Op basis van een voltijd dienstverband heb je 32 vakantiedagen;
  • Ontwikkeling en training; bij Sodexo moet je niet werken, maar mag je groeien;
  • Daarnaast ontvang je een thuiswerkvergoeding, een pensioenregeling, korting op zorgverzekering, een eindejaarsuitkering en er is een voordeelshop waar je gebruik van kunt maken.

Waar ga je het doen:

Sodexo, opgericht in 1966 in Marseille door , is wereldleider in duurzame voeding en waardevolle ervaringen op elk moment in het leven: leren, werken, genezen en spelen.

Voor Sodexo gaan groei en sociale betrokkenheid hand in hand. Ons doel is om het dagelijks leven beter te maken voor iedereen om een beter leven te creëren voor ons allemaal.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam waar je werkzaam, maar in deze rol zul je veel onderweg zijn om nieuwe en bestaande klanten te bezoeken. De werksfeer is collegiaal, gericht op co-creatie, continue verbeteren en er wordt intensief samengewerkt met alle afdelingen binnen Sodexo. De setting is open, informeel en enthousiast!

Wat breng je mee?

Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding in de richting van FM of Hospitality; Je hebt een aantal jaar ervaring in Hospitality Management of een soortgelijke functie; Je kunt met diverse stakeholders omgaan en begrijpt de context van commerciële sensitiviteit; Je bent op de hoogte van en hebt interesse in de trends in de FM & Hospitality branche; Als laatst zie je uitdagingen en kansen.

Functie:hospitality management specialist
Startdatum:08-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4243 – 7314
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Sodexo via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwerkerk aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwerkerk-aan-den-ijsselkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Nieuwerkerk aan den IJssel
  2. Hospitality Management Specialist Sodexo 08-03-2024

Bekijk ook andere vacatures