Vacature Junior Werkvoorbereider

Junior Werkvoorbereider in Rotterdam

Dura Vermeer logo

Dura Vermeer logoDura Vermeer logo

Dura Vermeer logo

Junior werkvoorbereider (werk/leertraject op hbo niveau)

 • Rotterdam , Zuid-Holland
Bouw Zuid West Werkvoorbereider / Projectcoördinator

Vacature details Solliciteren

Functieomschrijving

Heb jij onlangs jouw mbo opleiding bouw afgerond en heb je een passie voor de werkvoorbereiding? Wil je jouw carrière als werkvoorbereider een vliegende start geven, maar ben je ook nog niet uitgeleerd? Dan heb je nu de kans om bij Dura Vermeer te gaan starten in een rol van junior werkvoorbereider gecombineerd met een opleiding op hbo niveau waarin je jouw vakkennis naar een nog hoger niveau brengt!


Dit wordt jouw baan

Als junior werkvoorbereider bij Dura Vermeer stap je op 1 oktober 2024 in een uniek werk/leer traject waarbij je 4 dagen per week werkervaring opdoet als werkvoorbereider bij Dura Vermeer Bouw Zuid West in Rotterdam. Je krijgt de kans om onderdeel te zijn van het projectteam dat zich bezig houdt met de nieuwbouw of renovatie van grote en complexe projecten. Natuurlijk wordt je niet in het diepe gegooid en krijg je goede begeleiding van een senior werkvoorbereider of vakgroepcoach, en krijg je in dit werk/leertraject één dag in de twee weken vakinhoudelijke trainingen van externe en interne trainers die jou van a tot z gaan meenemen in de wereld van de werkvoorbereiding. Zo krijg jij de kans om jezelf te blijven ontwikkelen en jouw kennis en vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Uiteraard doe je dit niet alleen! Naast goede begeleiding van een professional in het vakgebied, wordt je ook gekoppeld aan een mentor binnen Dura Vermeer waarbij jij terecht kan voor al je vragen en een stuk coaching. Ook ben je onderdeel van een groep van ongeveer 12 mede studenten die samen met jou hetzelfde traject volgen en die je dus ook wekelijks tegenkomt bij de trainingen en intervisie momenten.


Dura Vermeer is een familiebedrijf. Een onafhankelijke bouwonderneming actief in woningbouw, utiliteitsbouw, infrastructuur en techniek in Nederland. Al sinds 1855 vormen onze onafhankelijkheid en langjarige continuïteit de basis voor onze strategie. Met een omzet van circa € 1,8 miljard en ruim 3.000 medewerkers behoren we tot de top van de Nederlandse bouwsector. Samen realiseren we prachtige projecten. Iconische, en soms ook alledaagse projecten waarmee we nieuwe antwoorden bieden op maatschappelijke vraagstukken. Waarmee we de beste oplossingen voor morgen garanderen en het verschil maken voor Nederland, juist op de langere termijn. We hebben stevige ambities - en daarvoor geldt dat we die alleen kunnen waarmaken dankzij onze mensen. Als beste werkgever maken wij ons er daarom hard voor dat jij elke dag opnieuw kiest voor Dura Vermeer. Dat jij net zo trots bent op wat we maken als wij dat zijn. Dat iedereen die bij ons werkt gelukkig is. Dat je bij ons jezelf kunt zijn, je veilig voelt en je kunt uitspreken. En dat je tot je recht komt. En het beste uit jezelf kunt halen.


Hier zit je op je plek

Dura Vermeer Bouw Zuid West is een ontwikkelende bouwer en een zelfstandige werkmaatschappij binnen een groter geheel. Een organisatie van meer dan 200 medewerkers die jou als nieuwe collega graag willen opnemen binnen de familie! Je standplaats is op ons inspirerende regiokantoor in Rotterdam of op projectlocatie. Hier werken we aan aansprekende nieuwbouwprojecten binnen de woning- en utiliteitsbouw in heel Zuid-Holland. Dit doe je samen met gedreven collega's uit verschillende disciplines, denk aan de projectleider, werkvoorbereider, (BIM) modelleur, calculator, (project) ontwikkelaar, uitvoerder en projectmanager. Bij ons staat duurzame samenwerking voorop: samen plannen maken, samen kennis en successen delen en samen innoveren. Wij zijn horizontaal georganiseerd en hebben verschillende waardestromen (multidisciplinaire teams). Ook heel belangrijk: Bij ons is er veel collegialiteit onder elkaar en naast dat werkplezier voorop staat, worden er ook geregeld teamuitjes georganiseerd.

Vereisten

Dit breng jij mee

 • Jij hebt een mbo-4 bouwkunde diploma.
 • Jij bent in ieder geval beschikbaar vanaf 1 oktober 2024. (Eerdere beschikbaarheid kan in overleg)
 • Jij hebt maximaal één jaar werkervaring binnen de bouwsector en wil graag werkervaring opdoen gecombineerd met een leertraject op hbo niveau.
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.
 • Je hebt veel affiniteit met de werkvoorbereiding.
 • Je bent iemand die zichzelf wil blijven ontwikkelen en vind het leuk om naast een bijna fulltime baan ook één keer in de twee weken trainingen en cursussen te krijgen van vakspecialisten om jezelf te blijven ontwikkelen.
 • Je neemt graag initiatief, krijgt energie van samenwerken met collega's en mede studenten, en wil jezelf graag blijven ontwikkelen.

Dit bieden wij jou

 • Een mooi salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling.
 • 30 verlofdagen met de mogelijkheid om er maximaal 13 bij te kopen of uit te laten betalen.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een standaardverzekering van alle werknemersrisico's, pensioenregelingen, een extra aanvulling bij arbeidsongeschiktheid en een bijdrage voor het vakbondslidmaatschap.
 • Een laptop en smartphone.
 • Een mobiliteitsbudget, NS Business Card, reiskostenvergoeding of (elektrische) leaseauto (dit is afhankelijk van werklocatie).
 • Veel aandacht voor jouw groei dankzij onze eigen Dura Vermeer Academie met volop opleiding- en trainingsmogelijkheden binnen je vakgebied, maar bijvoorbeeld ook op het gebied van vitaliteit.
 • Bedrijfsfitnessregeling met keuze uit een sportaanbod van ruim 3.500 sportlocaties door heel Nederland.
 • Een goede werk-privébalans dankzij een flexibel werken beleid en soepele regelingen voor arbeidsduur, werktijden, calamiteiten, mantelzorg of sabbatical.
 • Een vast bedrag Budget Duurzame Inzetbaarheid bovenop je brutosalaris (conform CAO Bouw & Infra).
 • Voor verse vaders en partners: 100% doorbetaling van je salaris tijdens de eerste 5 wettelijke verlofdagen én het 5 weken aanvullend geboorteverlof, in plaats van de standaard 70%.

Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou!

Neem contact op met onze recruiter.

Wil je meer weten over deze vacature. Neem dan contact op met via .


 • Rotterdam , Zuid-Holland , Nederland


Functie:werkvoorbereider
Startdatum:06-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwerkerk aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwerkerk-aan-den-ijsselkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Junior Werkvoorbereider Dura Vermeer 06-06-2024

Bekijk ook andere vacatures