Vacature Leerkracht Bovenbouw

Leerkracht Bovenbouw in Rotterdam

Leerkracht Bovenbouw

Reageer t/m 21 juni 2024 Solliciteer direct

Leerkracht Bovenbouw

Vacaturenummer: 1734464

 • 40 uur

 • HBO

 • Reageer t/m 21 juni 2024

Wat ga je doen

Lijkt jou de overstap naar cluster 2 interessant? Dan hebben wij misschien wel een mooie baan voor jou! We zoeken voor het nieuwe schooljaar 2024/2025 een fulltime leerkracht die ons team komt versterken in de bovenbouw. Je werkt met een boeiende doelgroep. De leerlingen op De Weerklank hebben een intensief arrangement van Auris, omwille van hun TOS of SH. Omdat dit extra individuele aandacht vraagt, werk je in kleine groepen, zodat je de leerlingen de aandacht kan geven die zij verdienen. Dit vraagt naast geduld en goede samenwerking ook expertise. Auris leidt je daarom ook op tot expert op het gebied van TOS/doof/slechthorend.

Jij staat er uiteraard niet alleen voor. Binnen de school staat een multidisciplinair team voor je klaar om jou te ondersteunen bij jouw dagelijkse werkzaamheden. Samen met dit team zet jij alles in het werk om een zo goed mogelijk leerklimaat te creëren voor elke leerling.

Wat bieden wij jou

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich dagelijks in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent.

Een goede start van jouw loopbaan bij Auris vinden wij belangrijk. Daarom krijg jij, voordat je aan de slag gaat in je team, een intensief inwerkprogramma aangeboden als onderdeel van onboarding. Op een mooie, externe locatie leer jij in twee dagen nieuwe collega's kennen, krijg je een aantal praktijkgerichte/ervaringscursussen en nemen wij jou mee in onze doelgroep en Auris als expertise organisatie.

Uitdagend werk verdient natuurlijk ook waardering, daarom biedt Auris:

 • een enthousiast, leerlinggericht, multidisciplinair en zeer ervaren team
 • een uitdagende en afwisselende baan
 • een school met plezierige, deskundige collega's, gericht op samenwerking
 • een professionele onderwijsleeromgeving waarin talenten benut worden
 • salaris conform CAO PO, schaal LC, afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 5.862,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling
 • een tijdelijke aanstelling voor de duur van één jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling, voor 40 uur per week

 • Bij start van je nieuwe baan een volledig verzorgde tweedaagse als onderdeel van onboarding

 • Een baan waarin je werkt met en voor een interessante en boeiende doelgroep

 • Een eindejaarsuitkering (8,33%), vakantiegeld (8%) en goede pensioenregeling


Waar ga je werken

Bij Auris De Weerklank werk je écht samen aan de ontwikkeling en het welzijn van de kinderen op de school. Je werkt in een multidisciplinair team, bestaande uit onder andere onderwijsassistenten, lerarenondersteuners, logopedisten en psychologen. Samen zetten jullie alles in het werk om onze leerlingen zo goed mogelijk te begeleiden en te laten ontwikkelen. Hiervoor hebben jullie elkaar hard nodig! De Weerklank is één van de onderwijslocaties van Auris. Hier geven wij les aan leerlingen die een Taalontwikkelingsstoornis (TOS) hebben of slechthorend (sh) zijn. Het werken op De Weerklank staat voor specialistisch onderwijs, een open, lerende cultuur en samenwerking met verschillende disciplines. Wij hechten veel waarde aan een open en transparante cultuur, waarin wij elkaar van feedback durven én willen voorzien. Dit is iets wat van nature in jou zit. We hebben namelijk allemaal hetzelfde doel: Het beste onderwijs bieden voor onze leerlingen!


Wie ben jij

Jij herkent je als persoon en inhoudelijk in de onderstaande punten:

 • Je bent kritisch en toegankelijk;
 • Je bent in het bezit van een afgeronde Pabo
 • Kennis van (en ervaring met) de doelgroep; TOS, doof / slechthorend is een pré;
 • Je zoekt actief de samenwerking op binnen het team;
 • Je beschikt over een zeer goed reflectief vermogen, zowel op het handelen van collega's als op het eigen handelen;
 • Je bent een professional die communicatief vaardig en toegankelijk is;
 • In jouw houding en gedrag zijn de kernwaarden van Auris zichtbaar.

Ben jij enthousiast geworden?

Wij zijn benieuwd naar jou en nodigen jou van harte uit om te solliciteren. Klik op onderstaande knop om te solliciteren, bij geschiktheid vinden de gesprekken doorlopend plaats. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met , De Weerklank,


Solliciteren bij Auris

Het sollicitatietraject bij Auris loopt via onderstaande stappen. Hiermee willen we zo veel mogelijk te weten komen over jou, maar laten we je ook kennismaken met ons.

Solliciteren

Solliciteren is mogelijk tot aan de deadline die in de vacaturetekst genoemd wordt. We beoordelen je cv en motivatie op de genoemde functie-eisen.

Dit kan telefonisch zijn, of per mail.

Eerste gesprek

Er volgt een kennismakingsgesprek op locatie over jouw ervaring, interesses en wat we elkaar te bieden hebben.

Tweede gesprek

In dit gesprek zoeken we de verdieping op, dit kan bijvoorbeeld aan de hand van een casus. Ook maak je kennis met potentiële nieuwe collega's.

Aanbod

We doen je graag een aanbod om te starten bij Auris! Na jouw akkoord vraag je je VOG aan en ontvang je je arbeidsovereenkomst.

Je start jouw loopbaan bij Auris met een tweedaagse onboarding op een externe locatie.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure of wil je meer weten over werken bij Auris?

WERKEN BIJ AURIS.

© 2024 Werken bij AurisFunctie:leerkracht bovenbouw
Startdatum:06-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5862 – 5862
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwerkerk aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwerkerk-aan-den-ijsselkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Leerkracht Bovenbouw Koninklijke Auris Groep 06-06-2024

Bekijk ook andere vacatures