Vacature Leerkrachten

Leerkrachten in Capelle aan den Ijssel

0,6 FTE

Beschrijving

Het team van de Horizon in Capelle aan den IJssel is op zoek naar een waardevolle aanvulling van het team. Op dit moment zijn er losse dagen (0,6 FTE) op de beide locaties. De verwachting is dat dit na de zomervakantie omgezet kan worden in een vast contract voor meerdere dagen.

Functie-eisen

Een afgeronde PABO opleiding met affiniteit voor de wat oudere kinderen in onze school de uitdaging aan wil gaan om met verschillende groepen te werken mogelijk zelfs op beide locaties die de Christelijke identiteit van de school kan uitdragen wil werken in een flexibel team

Stichting PCPO Capelle Krimpen

-

Beschrijving

Stichting PCPO Capelle-Krimpen zoekt leerkrachten die willen lesgeven zonder vaste groep en zonder alle rompslomp van commissie, taken, bijeenkomsten. Leerkrachten die zich willen richten op lesgeven in verschillende groepen in een beperkt gebied. Met een goede voorbereiding, effectieve lessen en een zorgvuldige overdracht geven ze rust in de scholen. Als er niets te vervangen werken ze vanuit een proactieve houding mee aan het verlichten van de taken van de leerkrachten. Wij noemen deze leerkrachten clustervervangers.
Voordelen voor de clustervervanger:

  • heldere en specifieke opdracht
  • vervanging binnen een beperkt gebied van max. 10 km
  • je maakt onderdeel uit van een groep clustervervangers
  • grote betrokkenheid
  • veel autonomie
  • veel variatie in werkzaamheden

Functie-eisen

Van clustervervangers, die gewoon de functie van leerkracht hebben, wordt verwacht dat zij bevoegd zijn om les te geven en daarnaast bekwaam zijn om in verschillende bouwen te werken.
Daarnaast verwachten we van clustervervangers dat zij vanuit hun christelijke levensovertuiging de identiteit van de school kunnen uitdragen op basis van de identiteitsnotitie en invulling kunnen geven aan kernbegrippen die passen bij het christelijk geloof.
Een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen vinden wij heel prettig.

Binnen Stichting PCPO Capelle-Krimpen geven we kwalitatief goed primair onderwijs.

Functie:leerkracht
Startdatum:27-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Protestants Christelijk Primair Onderwijs te Capelle aan den IJssel en Krimpen a via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwerkerk aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwerkerk-aan-den-ijsselkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Nieuwerkerk aan den IJssel
  2. Leerkrachten Stichting Protestants Christelijk Primair Onderwijs te Capelle aan den IJssel en Krimpen a 27-01-2024

Bekijk ook andere vacatures