Vacature Logistiek Medewerker

Logistiek Medewerker in Capelle aan den Ijssel

Kom bij ons feestteam en maak van elk evenement een spectaculair succes!

Bij de Feestverhuurder geloven we dat elk feest uniek is en het verdient om groots gevierd te worden. Wij zijn dé specialisten in het leveren van hoogwaardige feestbenodigdheden en staan garant voor een onvergetelijke ervaring

Wij zijn op zoek naar enthousiaste talenten om ons team te versterken.

Ben jij een gedreven feestliefhebber met een passie voor evenementen? En wil je deel uitmaken van een dynamisch team dat constant streeft naar perfectie? Dan is dit jouw kans om jouw creativiteit en enthousiasme tot uiting te brengen in een opwindende en snelgroeiend bedrijf.

Bij de Feestverhuurder werken we samen met klanten die evenementen organiseren. variërend van intieme bruiloften tot sprankelende bedrijfsfeesten en alles daartussenin.

We zoeken naar teamspelers die gedijen in een dynamische omgeving, stressbestendig zijn en altijd streven naar perfectie. Of je nu ervaring hebt in de evenementenbranche of net je carrière begint, we moedigen iedereen aan om te solliciteren. Jouw passie, toewijding en can-do-mentaliteit zijn wat telt!

Als onderdeel van ons team krijg je de mogelijkheid om je vaardigheden verder te ontwikkelen, waardevolle ervaring op te doen en deel uit te maken van unieke en gedenkwaardige evenementen. We bieden een stimulerende werkomgeving waarin innovatie en creativiteit worden gestimuleerd, en waar je samenwerkt met gelijkgestemde professionals die dezelfde passie delen.

Grijp deze kans om jouw liefde voor feesten om te zetten in een carrière bij de Feestverhuurder. Solliciteer vandaag nog en sluit je aan bij ons energieke en toegewijde team om samen de lat hoger te leggen en feesten naar een hoger niveau te tillen!"

Beschikbare functies:

Logistiek Medewerker Fulltime

Mijn feestmand

Feestmand is leeg

Nieuws

  • Dag van het Park 2014

DE FEESTVERHUURDER | KNIBBELWEG 73D| 2761 CJ ZEVENHUIZEN| TEL: |


Onze website werkt niet via IOS en MS EDGE
Wij adviseren u GOOGLE CHROME of FIRE FOX te downloaden.
Wij zijn druk bezig om nieuwe website te bouwen.
Mocht het onverhoopt niet lukken, mail uw bestelling even aanFunctie:logistiek medewerker
Startdatum:04-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Feestverhuurder via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwerkerk aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwerkerk-aan-den-ijsselkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Nieuwerkerk aan den IJssel
  2. Logistiek Medewerker De Feestverhuurder 04-02-2024

Bekijk ook andere vacatures