Vacature Logopedist

Logopedist in Gouda

Logopedist

Reageer t/m 21 juni 2024 Solliciteer direct

Logopedist

Vacaturenummer: 1728896

 • 12 - 24 uur

 • HBO

 • Reageer t/m 21 juni 2024

Wil jij je graag inzetten voor de toeleiding van leerlingen/cliënten met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) of met een auditieve beperking (doof/slechthorend) naar Auris onderwijs en zorg? Auris behandelgroep Gouda is op zoek naar een professionele en ervaren logopedist om het team binnenkort te komen versterken voor 12-24 uur per week.

Wat ga je doen


Bij de peuterbehandelgroepen van Auris Zorg wordt zorg geboden aan kinderen in de leeftijd van 2 tot 5 jaar met een (vermoeden van een) taalontwikkelingsstoornis (TOS) en/of een auditieve beperking, in totaal zijn er gemiddeld 8 kinderen per groep. Samen met een multidisciplinair team behandel je kinderen die de peuterbehandelgroep bezoeken. Logopedische behandeling vindt veelal plaats op de groep, daarnaast voer je ook individuele behandeling uit en observeer je op de groep. Tevens coach je het team op het gebied van spraak, taal en communicatie en voer je gesprekken met de ouders/verzorgers en andere betrokken professionals. Je neemt testen af en verzorgt rapportages en registraties. De behandeling is gericht op de spraak-, taal- en communicatieve ontwikkeling. De samenwerking met de ouders/ verzorgers van de kinderen neemt hierbij een belangrijke plaats in.


Wij zijn voor de peuterbehandelgroepen in Gouda op zoek naar een logopedist voor 12-24 uur per week. Samen met het team behandelaren (bestaande uit: pedagogisch behandelaren, kinderoefentherapeut, behandel coördinator en jou als logopedist), zet je je in om elk kind maximaal te laten presteren op een speelse en leerzame manier. Ervaring met deze doelgroep is mooi meegenomen, maar zeker geen vereiste!
Jij zet jezelf elke dag in om de communicatieve vaardigheden van de kinderen te verbeteren. Je hebt oog voor de talenten van kinderen en motiveert ze om deze te ontdekken en verder te ontwikkelen. Vooruitgang zien is wat jou energie geeft. Als logopedist bij Auris leg jij mede de basis voor de rest van de ontwikkeling van de kinderen waar Auris zich dagelijks voor inzet.

Wat bieden wij jou

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continue in ontwikkeling bent.

Een goede start van jouw loopbaan bij Auris vinden wij belangrijk. Daarom krijg jij, voordat je aan de slag gaat in je team, een intensief inwerkprogramma aangeboden als onderdeel van onboarding. Op een mooie, externe locatie leer jij in twee dagen nieuwe collega's kennen, krijg je een aantal praktijkgerichte/ervaringscursussen en nemen wij jou mee in onze doelgroep en Auris als expertise organisatie.

Daarnaast biedt Auris jou;

 • de mogelijkheid inhoudelijk mee te werken aan de ontwikkeling van de behandelgroep
 • een baan waarin je werkt met een interessante en boeiende doelgroep
 • een werkomgeving met enthousiaste en deskundige collega's, gericht op samenwerking
 • professionele ruimte en verantwoordelijkheid binnen de kaders die Auris biedt
 • kansen om je voortdurend te ontwikkelen
 • een salaris conform de CAO GZ, (FWG 55), max. € 4.806,- inschaling is afhankelijk van relevante ervaring en opleiding
 • per 19 augustus 2024 een jaarcontract voor 12-24 uur per week, met uitzicht op een vast contract

 • Bij start van je nieuwe baan een volledig verzorgde tweedaagse als onderdeel van onboarding

 • Een baan waarin je werkt met en voor een interessante en boeiende doelgroep

 • Een eindejaarsuitkering (8,33%), vakantiegeld (8%) en goede pensioenregeling

Waar ga je werken


Auris biedt zorg en ondersteuning voor kinderen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS). Op de behandelgroepen van Auris zitten kinderen in de leeftijd vanaf één tot vijf jaar bij elkaar. Op de behandelgroep komen acht kinderen, waarbij er standaard twee pedagogisch behandelaars op de groep zijn. Daardoor is er veel aandacht voor spraak, taal, gebaren en/of gehoor voor ieder kind in de groep. De kinderen gaan elke week twee dagen naar de behandelgroep.


Wie ben jij

Je bent een logopedist met hart voor kinderen met TOS. Je bent collegiaal, oplossingsgericht, communicatief sterk en een expert binnen jouw vakgebied. Daarnaast neem jij mee;

 • een afgeronde opleiding tot logopedist (HBO)
 • bij voorkeur ervaring met de doelgroep van Auris: cliënten/leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS)
 • vaardig in het analyseren en interpreteren van logopedische (onderzoeks-)gegevens waarbij je op basis van de onderzoeksgegevens en dossieranalyse het meest passende onderwijsaanbod kan voorstellen en multidisciplinair tot een besluit hierover kan komen
 • een kritische vakspecifieke en een vakoverstijgende blik
 • goede communicatieve en contactuele vaardigheden en een klantvriendelijke houding
 • vanuit een professionele en onafhankelijke positie een overstijgende visie op onderwijs en zorg
 • bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)

Ben jij enthousiast geworden


Dan maken wij graag kennis met jou! Klik op onderstaande knop om te solliciteren. Dat kan tot en met 21 juni aanstaande. De gesprekken vinden doorlopend plaats.


Solliciteren bij Auris

Het sollicitatietraject bij Auris loopt via onderstaande stappen. Hiermee willen we zo veel mogelijk te weten komen over jou, maar laten we je ook kennismaken met ons.

Solliciteren

Solliciteren is mogelijk tot aan de deadline die in de vacaturetekst genoemd wordt. We beoordelen je cv en motivatie op de genoemde functie-eisen.

Dit kan telefonisch zijn, of per mail.

Eerste gesprek

Er volgt een kennismakingsgesprek op locatie over jouw ervaring, interesses en wat we elkaar te bieden hebben.

Tweede gesprek

In dit gesprek zoeken we de verdieping op, dit kan bijvoorbeeld aan de hand van een casus. Ook maak je kennis met potentiële nieuwe collega's.

Aanbod

We doen je graag een aanbod om te starten bij Auris! Na jouw akkoord vraag je je VOG aan en ontvang je je arbeidsovereenkomst.

Onboarding

Je start jouw loopbaan bij Auris met een tweedaagse onboarding op een externe locatie. Zo ben jij volledig op de hoogte en klaar voor de eerste werkdag op locatie.

Vragen?

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure of wil je meer weten over werken bij Auris?
Neem dan contact op met onze .

WERKEN BIJ AURIS.

© 2024 Werken bij AurisFunctie:logopedist
Startdatum:06-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4806 – 4806
Uren per week:12 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwerkerk aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwerkerk-aan-den-ijsselkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Logopedist Koninklijke Auris Groep 06-06-2024

Bekijk ook andere vacatures