Vacature Maatje

Maatje in Nieuwerkerk Ad Ijssel

Jouw maatje kan je op allerlei gebieden ondersteunen. Jullie gaan samen op pad en je ontdekt samen welk talent jij hebt of wat je nog zou willen leren. Zo werk je bijna ongemerkt aan je zelfvertrouwen en aan skills waar je iedere dag iets aan hebt.

Ontmoet jouw maatje!

Ben jij tussen de 10 en 20 jaar en heb je een maatje nodig? Of wil je meer informatie over dit project, neem dan contact met ons op! Stuur een mail naar . Liever even bellen? Dat kan via of .

Maatje worden?

Ben jij graag in contact met jongeren en wil je iets betekenen voor een ander? Wordt dan maatje bij Friend4Now! Belangrijk is dat je 18 jaar of ouder bent, daarnaast doorloop je een aantal stappen voordat je maatje bent. We starten met een intakegesprek. Als blijkt dat je geschikt bent, volgt er een training van vier avonden bij Stichting ZO!. Zodra je deze hebt afgerond ontvang je een certificaat. Dan is het enige wat wij nog van jou nodig hebben een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Als alles compleet is koppelen wij jou aan een jongere die een maatje zoekt en kunnen jullie samen aan de slag.

Meld je aan als maatje

Interesse? Stuur een mail naar . Liever even bellen? Dat kan via of .

Contact

Telefoon:
(Bereikbaar iedere werkdag tussen 08.30 en 16.30 uur).Functie:maatje
Startdatum:06-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwerkerk aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwerkerk-aan-den-ijsselkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Maatje Stichting ZO! 06-06-2024

Bekijk ook andere vacatures