Vacature Medewerker

Medewerker in Rotterdam

Vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving


Bel Wim Mail Wim

Software

Jouw werkplek is niet compleet zonder een juiste infrastructuur, architectuur, hardware, maar ook zeker niet zonder software. Want je kunt pas goed aan de slag als de benodigde software ook daadwerkelijk op jouw hardware geïnstalleerd is.

Vast bedrag, per medewerker, per maand

Om de juiste software voor jouw devices te adviseren, gaan de consultants van Axoft graag met je in gesprek. Zij zorgen ervoor dat de benodigde standaard kantoortoepassingen op jouw devices geïnstalleerd zullen worden. Deze licenties worden voor je ingekocht en vervolgens geïnstalleerd. Het voordeel hiervan is dat je een vast bedrag, per medewerker, per maand betaalt!

Enkele voordelen van de oplossing zijn:

Hier volgt nog meer informatie

Security

Onder de software op licentiebasis die Axoft aanbiedt, moet je niet alleen maar denken aan Office 365, Adobe, Fysio of CycleSoftware, maar ook aan two factor authentification. Dit is software dat op de hardware geïnstalleerd wordt om het netwerk van jouw organisatie extra te beveiligen . Dit houdt in dat er met een token of via de mobiele telefoon een extra controle slag plaats zal vinden, voordat er ingelogd kon worden in de systemen.

Waarom kiezen voor Software?

Hier volgt nog meer informatie

LiSt 2022 06 30Capture0109 2 2

Vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving
Zo eenvoudig. .

Neem contact op met Wim voor advies op maat.

Bel Wim Mail Wim

Onze partners

Axoft IT & Telecom

Locatie Rotterdam:
Admiraliteitskade 62
3063 ED Rotterdam
8 ste verdieping

Direct contactFunctie:medewerker
Startdatum:06-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwerkerk aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwerkerk-aan-den-ijsselkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Medewerker Axoft 06-06-2024

Bekijk ook andere vacatures