Vacature Meewerkstage QA

Meewerkstage QA in Ridderkerk

 • https://be.linkedin.com/company/whats-cooking
 • Home
  • Stage & Afstuderen

Meewerkstage QA

Werken bij What's Cooking? We vertellen je er alles over:

What's Cooking? Is een Europese verse voedingsgroep gespecialiseerd in hartige producten. De groep, met hoofdkantoor in België, biedt een breed assortiment van hoogwaardig en innovatief hartig beleg, snacks en bereide gerechten (ook bekend van Come a casa®) en aanverwante diensten aan, in Europa en daarbuiten. "Day by day maken wij duurzaam eten vanzelfsprekend. Dit doen we door de wereld meer zin te laten krijgen in lekkere en gemakkelijke maaltijden die met zorg voor mens en planeet worden bereid". Onze klanten en consumenten staan steeds centraal bij de bereiding van onze voedingsproducten, net als het welzijn van onze circa 2.500 medewerkers in ons hoofdkantoor, 12 industriële vestigingen in België, Nederland, Frankrijk, Polen en het VK, en 7 verkoopkantoren. What's Cooking Group (voordien Ter Beke genaamd) bestaat 75 jaar en staat sinds 1986 als familiebedrijf genoteerd op Euronext Brussel (EBR: WHATS). De groep realiseerde in 2023 een omzet van 832 miljoen euro.
In Nederland is What's Cooking? marktleider op het gebied van service slicing, verpakken en logistiek van het volledige assortiment vleeswaren die bestemd zijn voor de retail en groothandels in Nederland.

De slicing activiteiten vinden plaats op onze locaties in Wijchen en Ridderkerk. De locatie in Borculo is één van de bekendste producenten van fijne vleeswaren en authentieke verse knak- en rookworsten.
Wij willen voorop blijven lopen in duurzaamheid, innovatie en groei waarbij we investeren voor onze klanten.

Voor onze site in Ridderkerk zijn we op zoek naar een stagiair voor de periode van 09/2024 - 01/2025.


Wat ga je doen als Stagiair QA?

Je biedt ondersteuning bij allerhande QA werkzaamheden. Gezien de verschillende werkzaamheden binnen deze afdeling valt er veel te zien en te leren als stagiair.
Daarnaast zal een opdracht op het gebied van kwaliteit of voedselveiligheid worden gegeven die verder kan worden uitgewerkt tijdens de stage. De opdracht zal worden gekoppeld aan een actueel onderwerp bij QA op het moment van het begin van de stage.

Waarmee versterk jij ons team?

 • Je volgt een de HBO opleiding en zoekt een meewerkstage vanaf september 2024.
 • Je toont een sterke interesse op het gebied van kwaliteit en voedselveiligheid.
 • Je woont in de regio Ridderkerk.
 • Je beschikt over uitstekende communicatie vaardigheden, bent enthousiast, leergierig en nauwkeurig.

Wat bieden we je aan?

 • Een marktconforme stagevergoeding
 • Je komt terecht in een boeiende omgeving in een stabiele, innovatieve en een vooruitstrevende Belgische voedingsgroep met internationale uitstraling.
 • Jouw collega's staan klaar om je met open armen te ontvangen en hun ervaring met jou te delen. Een warme sfeer en persoonlijke aanpak zorgen ervoor dat je helemaal mee op koers zit.
 • Je krijgt de kans om veel bij te leren en jezelf te ontplooien. Je wordt begeleid en ondersteund door onze collega's waarbij feedback en persoonlijke aanpak centraal staat.

Locatie

Ridderkerk

Publicatiedatum

05.06.2024

Over ons

In Nederland zijn wij marktleider op het gebied van versnijden, verpakken en distribueren van vleeswaren voor het retailkanaal en out of home.

 • www.linkedin.com/company/ter-beke/


Functie:meewerkstage qa
Startdatum:06-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwerkerk aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwerkerk-aan-den-ijsselkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Meewerkstage QA What’s Cooking? 06-06-2024

Bekijk ook andere vacatures