Vacature Nieuwe Chauffeurs

Nieuwe Chauffeurs in Gouda

Wij zoeken chauffeurs om ons team te versterken! Taxi-One biedt een leuke baan in een zeer leuk taxibedrijf. Vanwege de groei van onze werkzaamheden hebben wij ruimte voor nieuwe chauffeurs. Ons wagenpark is uniek, onze service uitstekend en onze teamspirit zorgt ervoor dat u zich als "nieuweling" direct thuis voelt. Taxi-one is gespecialiseerd in straattaxi maar rijdt daarnaast ook veel contractvervoer en dagelijks luchthavenvervoer.

Deze aantrekkelijke job kan ook een leuke aanvulling op een studie, een eigen bedrijf of een andere baan zijn. Hoewel wij zeer selectief zijn (we hebben een reputatie hoog te houden) nodigen wij iedereen uit te reageren! Uiteraard stellen wij een uitstekende rijvaardigheid, kennis van de omgeving van Gouda e.o en een representatief uiterlijk als voorwaarde.

De wetgeving schrijft voor dat een taxichauffeur in het bezit dient te zijn van een chauffeurspas en een chauffeursdiploma. Het in bezit hebben van deze vereisten of de bereidbaarheid deze te bemachtigen is daarom onontbeerlijk. Taxi-one ondersteunt u en komt u royaal tegemoet in de kosten die u moet maken deze papieren te behalen, ook voor parttime chauffeurs!

Na ontvangst nemen wij contact met u op.

  • Logo van Taxi One Gouda b.v.

Contact

Taxi One Gouda b.v.
Nijverheidsstraat 14-B
2802 AL Gouda
Functie:nieuwe chauffeur
Startdatum:06-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwerkerk aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwerkerk-aan-den-ijsselkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Nieuwe Chauffeurs Taxi-One 06-06-2024

Bekijk ook andere vacatures