Vacature Orderpicker

Orderpicker in Gouderak

Onze opdrachtgever is op zoek naar een logistieke topper om hun team te versterken. Word je hier ook zo enthousiast van? Lees dan verder en reageer snel!

Werkzaamheden: 

Als orderpicker ben je samen met een collega gedurende de dag houtonderdelen aan het verzamelen voor tuinhuisjes en schuttingen. Iemand kan zijn tuinhuisje personaliseren en het is aan jou om iemands droomhuisje te mogen realiseren. Nadat je alles hebt verzameld ga je de order verzendklaar maken en aanmelden in het systeem voor het interne transport. Je begint iedere dag met een dag start, hierin worden de doelstellingen besproken en de taken verdeeld. Naast het verzamelen van houtonderdelen kan je ook worden ingezet op het interne transport, laden en lossen van de vracht en het maken en afbreken van pallets. In ieder geval genoeg afwisseling in je werkzaamheden.

Gevraagd wordt:

  • Je hebt ervaring in de logistiek, is een pré
  • Je werkt graag met iemand samen
  • Je hebt er geen moeite mee om af en toe buiten te werken
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar

Geboden wordt: 

  • Een leuke baan met afwisseling voor 32 of 40 uur per week
  • Werktijden van 08:00-17:00
  • Mooi salaris tussen de € 2364,27 en € 2582,67 bruto per maand o.b.v. fulltime dienstverband

Waar kom je te werken: 

Onze opdrachtgever is al jaren actief in de houthandel en zij maken van kwaliteitshout de mooiste accessoires die zijn terug te vinden in je eigen tuin.

Onze organisatie:

Strict Staffing is een hr-dienstverlener die staat voor openheid, eerlijkheid en kwaliteit. Wij geloven dat deze eigenschappen het verschil maken in het vinden van de juiste baan voor jouw volgende stap in je carrière. Wij brengen opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in diverse sectoren. Het maakt niet uit of je ervaren bent of aan het begin staat van je loopbaan, Strict Staffing werkt samen met opdrachtgevers die jouw ambities waar kunnen makenFunctie:Orderpicker
Startdatum:09-02-2024
Ervaring:Geen ervaring
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:2364 – 2582
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Strict Staffing via recruitment@strictstaffing.nl of 182763000. Of bezoek hun website https://strictstaffing.nl.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwerkerk aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwerkerk-aan-den-ijsselkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Nieuwerkerk aan den IJssel
  2. Orderpicker Strict Staffing 09-02-2024

Bekijk ook andere vacatures