Vacature Pedagogisch BSO Medewerker

Pedagogisch BSO Medewerker in Capelle aan den Ijssel

Plaats

MEE

als pedagogisch BSO medewerker
op onze locatie Heksenketel in Capelle aan den IJssel
voor 10 tot 15 uur, op maandag, dinsdag, (donderdag)

De baan

Ontdek jouw nieuwe avontuur als pedagogisch BSO medewerker bij onze gro-up locatie Heksenketel, gelegen in Capelle aan den IJssel, te midden van de wijk Capelle Oostgaarde! We zijn op zoek naar een bevlogen pedagogisch medewerker voor drie middagen per week, om onze BSO groep van 4-7 jarigen te begeleiden.

Ben jij die pedagogisch medewerker die enthousiast samenwerkt om een bloeiende BSO-groep te creëren? We vormen een hecht team dat gedreven wordt door vertrouwen en ervaring. We zijn er voor elkaar, luisteren naar jouw input en hechten veel waarde aan persoonlijke verbinding.

Bij BSO Heksenketel staat elk maand een thema centraal. Hier pak jij de kans om sprankelende kook-, sport- en spelactiviteiten te bedenken die perfect aansluiten bij onze kleine avonturiers van 4 tot 7 jaar oud.

Ben jij klaar voor deze uitdaging en ben je beschikbaar op maandag, dinsdag en donderdag? Solliciteer vandaag nog en zet jouw eerste stap op weg naar een magische carrière bij gro-up!

Wat breng jij?

Het belangrijkste: durf, energie en de nieuwsgierigheid. Een open oog voor je omgeving. Snel kunnen schakelen in nieuwe samenwerking. Verder vragen wij:

 • Een relevant diploma dat bevoegdheid geeft voor werken in de kinderopvang. Check hier je diploma.
 • Het liefst al ervaring en specifieke kennis - door werk of stage - in het genoemde ontwikkelgebied: bewegend, spelend en ontdekkend leren.
 • Je voldoet aan het taalniveau 3F Nederlands op de onderdelen spreken en luisteren.

Wat gro-up jou biedt

Naast een warm welkom in ons team ben je tegelijk onderdeel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega's -in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo'n brede organisatie betekent ook iets voor je kansen.

 • Salaris volgens cao Kinderopvang schaal 6: € 2.489 tot € 3.421 per maand bij een werkweek van 36 uur.
 • Reiskostenvergoeding van € 0,21 per kilometer.
 • En dat is nog niet alles! We zetten graag je tijdelijke contract om naar een vast dienstverband als beide kanten tevreden zijn.
 • We stimuleren jouw en ontwikkeling met toegang tot een online portaal, de gro-up Academie. Hier kun je deelnemen aan diverse (interne) trainingen en opleidingen om je vaardigheden te verbeteren.
 • Verder kun je genieten van 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering
 • Als klap op de vuurpijl belonen we je met een aantrekkelijke bonus van € 750,- als je een nieuwe collega bij gro-up introduceert. Sharing is caring!
 • We vinden teambuilding enorm belangrijk. Elk jaar organiseren we leuke teamuitjes en evenementen.
 • Een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief een fietsplan en collectieve verzekeringen om jouw werkervaring nog aangenamer te maken.

Bel of app met Marinke, recruiter, bereikbaar via .

Solliciteren

Tijdens een telefonisch interview heb je de gelegenheid om al jouw vragen te stellen en jouw beschikbaarheid met ons te delen. Als onderdeel van de procedure vragen wij je om een kopie diploma en een cijferlijst met ons te delen. Houd deze alvast bij de hand! We plannen je direct in voor een sollicitatiegesprek op een van onze locaties. Na een positief gesprek volgt direct een arbeidsvoorwaardengesprek. Welkom nieuwe collega

Pedagogisch BSO medewerker

Nog vragen?


Neem dan contact op met
Functie:pedagogisch medewerker bso
Startdatum:07-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2489 – 3421
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met gro-up via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwerkerk aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwerkerk-aan-den-ijsselkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Nieuwerkerk aan den IJssel
 2. Pedagogisch BSO Medewerker gro-up 07-03-2024

Bekijk ook andere vacatures