Vacature Projectleider Digitale Transformatie

Projectleider Digitale Transformatie in Rotterdam

Bedrijfsomschrijving

Clink Diensten is het gezamenlijke organisatieonderdeel dat diensten levert aan de woningcorporaties Hef Wonen, Hof Wonen en Stedelink. Via gezamenlijke inkoop, kennisdeling en de inzet van mensen op het gebied van onder meer inkoop, ICT en HR ondersteunt Clink Diensten de corporaties.

Functieomschrijving

Clink Diensten is op zoek naar een senior projectmanager die hen kan helpen bij de programmasturing van de digitale transformatie. Het gaat hier om functionele vervangingen (applicaties) met als doel vernieuwing te brengen en het werk voor de medewerkers leuker te maken. Zij willen het team versterken met een projectmanager die ervaring heeft binnen middelgrote organisaties, die te maken hebben met meerdere organisatie-onderdelen, zoals bijvoorbeeld een Shared Service Center. Het bedrijfsprofiel van Clink diensten vraagt om een bepaalde insteek. en daarom zoeken zij iemand die makkelijk verbinding maakt en gevoel heeft voor de persoon met wie hij praat. Organisatiesensitiviteit is een belangrijke vereiste.

 

Verder: Je hebt affiniteit met ICT. Je wilt het RFP laten leiden tot een succesvolle aanschaf van een passend product. Je bent naar gebruikers soms verkoper van je eigen project. Dit moet je leuk vinden. Tegelijkertijd moet je soms opstaan en zeggen: zo gaan we het doen, de cultuur kan namelijk ook enorm remmend werken. Je kunt mensen motiveren door ze uit te dagen om toch bepaalde stappen te zetten.

 

Een energiek persoon is gewenst. Projectmanagement is een vak en we zoeken iemand die dit volledig omarmd heeft en er lol in heeft!

Functie-eisen
  • Je bent de Nederlandse taal machtig op senior niveau;
  • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau;
  • Je hebt meer dan 7 jaar ervaring als Projectmanager volgens de Prince2 of IPMA methodieken;
  • Je hebt kennis en ervaring m.b.t. hybride Cloudapplicatie ontsluiting, beheer en doorontwikkeling;
  • Je bent bekend met DevOps omgevingen;
  • Je bent bekend (migraties naar) MS Azure;
  • Je hebt ervaring met zowel "de werkvloer" als stakeholdermanagement op directieniveau;
  • Je hebt kennis van Agile omgevingen.
Arbeidsvoorwaarden

Dit project wordt gegund aan Yacht. We kunnen met je in gesprek gaan over een dienstverband bij Yacht, eventueel gedurende de looptijd van dit (langdurige) project. Ook zzp-ers zijn welkom om te reageren op deze opdracht.Functie:projectmanager vliegtuigonderhoud
Startdatum:08-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Yacht via menno.bogtstra@yacht.nl of Menno Bogtstra. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwerkerk aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwerkerk-aan-den-ijsselkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Nieuwerkerk aan den IJssel
  2. Projectleider Digitale Transformatie Yacht 08-02-2024

Bekijk ook andere vacatures