Vacature Regionale Service Manager

Regionale Service Manager in Capelle aan den Ijssel

Dit ga je doen

Jij beweegt soepel tussen kantoor en veldwerk, waarbij reizen een sporadische mogelijkheid is.

De functie van Regionale Service Manager omvat het beheer van alle producten van onze opdrachtgever in de Benelux-regio, waarbij wereldwijde ondersteuning wordt geboden voor apparatuur afkomstig uit Capelle. Als leidinggevende stuur je het field service team aan om eersteklas klantenservice te leveren, terwijl je nauwe relaties onderhoudt met internationale Key Accounts klanten. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van processen binnen zowel het buitendienst- als het depotteam. Daarnaast definieer je service gerelateerde KPI's en ben je belast met commerciële rapportage.

Je speelt een rol als Regionale Service Manager bij het stellen van doelstellingen, het verbeteren van vaardigheden en het beoordelen van prestaties. Bovendien bied je ondersteuning bij het toewijzen van resources en het plannen van veld- en Service & Kalibratie afdeling. Je staat garant voor tijdige en hoogwaardige klantenservice door ondersteuning en begeleiding te bieden aan het klantenserviceteam. Het oplossen van problemen die voortkomen uit ondermaatse prestaties is een essentieel aspect van je takenpakket.

Je neemt deel aan het ontwikkelen van programma's die gericht zijn op het verbeteren van zowel technische als klantenservicevaardigheden. Tot slot assisteer je bij het interviewen en aannemen van nieuwe professionals.

Jouw profiel kenmerkt zich door vaardigheden op het gebied van probleemidentificatie en -oplossing. Daarnaast beschik je over uitstekende People management- en organisatievaardigheden. Je bent in staat om effectief te werken onder stressvolle omstandigheden en je bezit goede probleemoplossende en multitaskingvaardigheden.

Deze functie een unieke kans voor diegenen met uitmuntende probleemoplossende en multitaskingvaardigheden, gepaard met een passie voor leiderschap en klanttevredenheid en een salaris tot € 7.000,- bruto per maand in Capelle aan den IJssel. Is dit de uitdaging die je zoekt? Solliciteer nu en breng jouw expertise naar het volgende niveau als onze nieuwe Regionale Service Manager!


Organisatie- en afdelingomschrijving


Dit bedrijf is de marktleider op het gebied van testapparatuur voor verpakkings- en product integriteit. Ze bedienen klanten in vijf verschillende sectoren, waaronder dranken en conserven, flexibele verpakkingen, inkten en coatings, materiaaltesten en product integriteit. Gevestigd in Capelle aan den IJssel, houden ze zich bezig met het ontwikkelen, produceren en verkopen van instrumenten voor het testen, meten en analyseren van inkten, coatings en oppervlaktebehandelingen.

Dit krijg je

 • Bruto maandsalaris tot € 7.000,- per maand op fulltimebasis exclusief toeslagen
 • Als je in het buitenland verblijft worden al je onkosten betaald door het bedrijf en ontvang je daarnaast ook nog eens een buitenlandtoeslag 
 • 8% Vakantiegeld
 • 13e maand
 • 25 vrije dagen om lekker bij te komen van je drukke werkzaamheden en een aantal brugdagen
 • Uitstekende pensioenregeling, 60 % van je pensioenpremie wordt door je werkgever betaald
 • Bonus die afhankelijk is van de resultaten van de werkgever
 • Reiskostenvergoeding á € 0,21 ct per kilometer woon- werkverkeer
 • Uitzicht op vast dienstverband
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door interne en externe opleidingen 


Functie:Regionale Service Manager
Startdatum:20-11-2023
Ervaring:Leidinggevend
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Raaak Personeel via onbekend of 010-3031921. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwerkerk aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwerkerk-aan-den-ijsselkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Nieuwerkerk aan den IJssel
 2. Regionale Service Manager Raaak Personeel 20-11-2023

Bekijk ook andere vacatures