Vacature Rijinstructeur

Rijinstructeur in Alblasserdam

  • Cadeaubon bestellenAutorijschool Martin Apoll

Autorijschool Martin ApollAutorijschool Martin ApollAutorijschool Martin Apoll

Tijdens een gratis proefles kun je onze rijschool beter leren kennen. En wij jou, om in te schatten met welk pakket je jouw rijbewijs kunt halen. Bovendien gebruiken we een uniek praktijkboek en de rijbewijsapp, zodat je zo min mogelijk lessen nodig hebt.

Autorijschool Martin ApollAutorijschool Martin Apoll

De praktijklessen volg je bij een ervaren instructeur. Je rijdt steeds met dezelfde instructeur, zodat jullie elkaar beter leren kennen. Je voelt je vertrouwd in de auto, om zo snel mogelijk vooruitgang te boeken.

Onze cursisten beoordelen ons met een 9,4. Dat is een score waar we ontzettend trots op zijn. En we kunnen niet wachten om ook jou op een geweldige manier op te leiden om zo snel mogelijk het rijbewijs te halen.

Rijlessen bij faalangst en rijangst, in Alblasserdam

Wil jij graag je rijbewijs halen, maar heb je faalangst? Of heb je al een tijd jouw rijbewijs maar durf je niet meer zo goed te rijden door rijangst? Dan kun je bij onze autorijschool in Alblasserdam terecht. Al onze rij-instructeurs zijn bevoegd faalangstinstructeur en enkelen zijn ook getraind in het geven van rijlessen bij rijangst . Wil je weer met plezier in Alblasserdam en omgeving durven te rijden? Of wil je met jouw rijbewijs zelf op stap? Dan staan we bij Autorijschool Martin Apoll voor je klaar!

Een uniek boek vol instructies en praktische tips. Bestel hem hier!

Gratis proefles*

Gratis proefles* in de Alblasserwaard en regio Gorinchem. Meld je snel aan!

Klassikale theoriebijscholing

Klassikale avondcursus voor maar € 50,- Meld je snel aan!

Theoriecursus en rijlessen in Alblasserdam

Dus ben je op zoek naar een theoriecursus en/of rijlessen voor het rijbewijs B in Alblasserdam en omgeving? Wij zijn de autorijschool waar je naar zoekt. Met een gratis proefles en met een uniek praktijkboek. En met de rijbewijsapp, om jouw voortgang naar het rijbewijs bij te kunnen houden.

Jouw rijbewijs halen in Alblasserdam of wil je theorielessen boeken? Bel ons op telefoonnummer of stuur ons een e-mail naar . We horen graag van je!

Autorijschool Martin Apoll

Ervaringdeskundigheid

Professionaliteit

Veiligheid

Klantvriendelijkheid

Autorijschool Martin Apoll

Schildwacht 36
4208 AL Gorinchem

Onze cursisten geven ons een:

Copyright ©2013-2024 Autorijschool Martin Apoll.

Een carriere als rijinstructeur?

Door groei zoekt Autorijschool Martin Apoll startende rijinstructeurs.

* Zelfstandige job

Functie:rij-instructeur
Startdatum:06-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwerkerk aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwerkerk-aan-den-ijsselkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Rijinstructeur Autorijschool Martin Apoll 06-06-2024

Bekijk ook andere vacatures