Vacature Schadebehandelaar Materieel

Schadebehandelaar Materieel in Capelle aan den Ijssel

Schadebehandelaar Materieel | Rechtsbijstand in Capelle aan den Ijssel

Organisatie DEKRA

Locatie Capelle aan den IJssel

Salaris € Onbekend

Gepubliceerd op 05-Jan-2024

Ben jij op zoek naar een uitdagende rol als Schadebehandelaar materieel rechtsbijstand in een dynamische omgeving? Bij ASA Legal Assist, onderdeel van DEKRA Claims & Expertise, bieden wij een unieke kans voor een ambitieuze professional met juridische expertise.

Wat ga je doen

Ben jij op zoek naar een uitdagende rol als Schadebehandelaar materieel rechtsbijstand in een dynamische omgeving?

Bij ASA Legal Assist, onderdeel van DEKRA Claims & Expertise, bieden wij een unieke kans voor een ambitieuze professional met juridische expertise . Lees verder en ontdek hoe jij een cruciale rol kunt spelen in het oplossen van schadegevallen en rechtsbijstand.

Als Schadebehandelaar ben jij de sleutelfiguur die met inlevingsvermogen, daadkracht en juridische kennis schades tot een rechtvaardige regeling brengt. Stel je voor:

Een nieuwe schademelding komt binnen na een ongeval met materiele schade. Jij neemt direct actie door contact op te nemen met de politie, getuigen te benaderen en vragen te stellen aan de bestuurder van het verzekerde voertuig. Na het verkrijgen van alle benodigde informatie , ga jij aan de slag om de schade op de juiste partij te verhalen.

Dit is slechts een voorbeeld van de diverse dossiers die je zult behandelen. Juridische complexiteit zie jij als een uitdaging. Of het nu gaat om eenvoudige of complexe, langlopende zaken, jij verzamelt relevante informatie, betrekt alle betrokkenen en legt feiten en omstandigheden vast.

Waarom werken bij ASA Legal Assist:

Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en je ambities waar te maken. Wij bieden begeleiding om de beste te worden in je vak. Als jij ambitieus bent en wilt ontdekken wat DEKRA nog meer voor je kan betekenen, dan helpen we samen jouw carrièrepad uit te stippelen.

Verantwoordelijkheden

 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor jouw dossierbestand, zowel interne als extern;
 • Je weet wanneer je welke partijen moet betrekken. Je hebt overleg met opdrachtgevers, verzekerden, tegenpartijen, belangenbehartigers en verzekeraars;
 • Dossiervoortgang is vanzelfsprekend voor jou. Je houdt deadlines voor verweer en verjaring nauwgezet in de gaten;
 • Je hebt een zelfstandige werkhouding , maar je deelt ook graag kennis en neemt deel aan sparringsessies om de afdeling verder te brengen.

Dit neem je mee

 • Een afgeronde hbo-opleiding in een juridische richting.
 • Inlevingsvermogen en daadkracht om op het juiste moment de nodige tijd te nemen.
 • Je gedijt in een dynamische omgeving en kunt snel schakelen.
 • Je krijgt te maken met nationale en internationale schademeldingen. Je hebt daarom een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Kennis van Duits en/of Frans is een plus.
 • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie en bent bekend met de branche.

Dit krijg je van ons

 • Werk binnen een dynamische omgeving en een superhelden team waar geen dag hetzelfde is.
 • Werk samen met ervaren professionals en experts binnen jouw vakgebied. Leer van de besten en bouw aan een netwerk dat jouw carrière een boost geeft.
 • Een aantrekkelijk salaris én een volledig premievrije pensioenopbouw, dus meer voor jou. Want wie zegt dat plezier niet betaald kan worden?
 • De vrijheid om thuis of op kantoor te werken. Flexibiliteit is hierbij the key. Zo zorgen we ervoor dat jij en jouw collega's een perfecte werk- privé balans hebben. Natuurlijk hoort daar ook een vergoeding bij, zowel voor onderweg als thuis.
 • Jouw groei is de brandstof voor DEKRA's succes! Ontdek een wereld van mogelijkheden met ons DEKRA Global Learning Management Systeem, waar je toegang hebt tot talloze boeiende online trainingen . Leer, ontwikkel en zet stappen in jouw carrière terwijl je bouwt aan een toekomst vol kansen;
 • Draag bij aan de missie van DEKRA om wereldwijd veiligheid en duurzaamheid te waarborgen. Jouw werk maakt een verschil en geeft betekenis aan jouw carrière.

Over ons

DEKRA zorgt al bijna 100 jaar voor veiligheid. Wij zijn één van 's werelds grootste expertiseorganisaties. Met ruim 45.000 medewerkers, een omzet van 3,5 miljard euro en activiteiten in meer dan 50 landen. In Nederland zijn we met ruim 1.000 medewerkers actief op verschillende terreinen, waaronder Product Testing, Audit, Industrial Inspection, Industrial Safety, Rail en Claims & Expertise.

DEKRA is een vooraanstaande speler op de Nederlandse verzekeringsmarkt met vestigingen in o.a. Alkmaar, Capelle aan den IJssel en Arnhem. Wij zijn in omvang de tweede schade-expertise organisatie in Nederland met ruim 550 medewerkers en verschillende bedrijfsonderdelen. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers ondersteunen onder meer verzekeringsmaatschappijen, overheidsinstanties en ondernemingen bij het optimaal beheersen van de schadelast en het efficiënt afhandelen van schades en claims.

Wij hebben een duidelijke ambitie: in het jaar 2025 is DEKRA dé wereldwijde partner voor een veilige en duurzame wereld. En jij bent welkom!

Vragen?

Heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met . Zij is te bereiken op of stuur haar een mailtje via .

Solliciteren

Graag ontvangt DEKRA je sollicitatie voor de functie van Schadebehandelaar Materieel | Rechtsbijstand in Capelle aan den Ijssel in Capelle aan den IJssel via de sollicitatiebutton.

Direct solliciteren

Functie:schadebehandelaar materieel
Startdatum:04-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met DEKRA Automotive via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwerkerk aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwerkerk-aan-den-ijsselkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Nieuwerkerk aan den IJssel
 2. Schadebehandelaar Materieel DEKRA Automotive 04-01-2024

Bekijk ook andere vacatures