Vacature Schoonmaakmedewerker Faciliteiten

Schoonmaakmedewerker Faciliteiten in Rotterdam

Arbeidsduur

Parttime/deeltijds

Functietitel

Schoonmaakmedewerker Faciliteiten

Functieomschrijving

Als medewerker Centrumschoonmaak verricht je verschillende schoonmaakwerkzaamheden in de publieke ruimtes in en rond het park, zoals de Market Dome, de Aqua Mundo en de kantoren.


Je signaleert én meldt mankementen en vermissingen en je bent verantwoordelijk voor het verrichten van periodieke schoonmaakwerkzaamheden. Daarnaast ben je een echte gastheer/gastvrouw en sta je onze gasten te woord bij vragen of problemen. Je werkt in een gezellig team en samen ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak van de afdelingen. Je maakt gebruikt van industriële schoonmaakapparatuur en pleegt hier ook onderhoud aan.

Locatie

Locatie werkplek

EUROPA, NEDERLAND, Het Heijderbos - Heijen

Criteria sollicitant

Minimaal gevraagd opleidingsniveau

NVT

Minimaal aantal jaren werkervaring

0 tot 3 jaar

Competenties

Als collega ben je team- en servicegericht. Je kunt goed zelfstandig werken en je hebt gevoel voor orde en netheid. Verder weet je wel van aanpakken en ben je flexibel. Tenslotte ben je doordeweeks en in het weekend beschikbaar, in overleg worden de roosters gemaakt.Functie:schoonmaakmedewerker faciliteiten
Startdatum:11-03-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:20 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Mazars via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwerkerk aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwerkerk-aan-den-ijsselkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Nieuwerkerk aan den IJssel
  2. Schoonmaakmedewerker Faciliteiten Mazars 11-03-2024

Bekijk ook andere vacatures