Vacature Scooterkoeriers

Scooterkoeriers in Capelle aan den Ijssel

Solliciteer direct

  • Salaris : Euro 5 - 14 / Per uur

  • Dagdeel : Avond

  • Aantal vacatures : 3 vacature(s)

  • Werkniveau : Student

  • Ervaringsniveau : Geen ervaring noodzakelijk

  • Opleidingsniveau : Geen opleiding noodzakelijk

Ben jij graag in de buitenlucht? Vind je het leuk om mensen blij te maken met de bezorging van de beste sushi van Nederland? En wil jij je geld verdienen met het bezorgen van sushi in de auto, of op de scooter? Solliciteer dan direct bij SushiPoint!

SushiPoint is specialist in bezorgen en afhalen van vers bereide sushi. SushiPoint werd opgericht in 2010 en inmiddels zijn er 40 vestigingen in heel Nederland te vinden.

SushiPoint onderscheidt zich in kwaliteit en service. De tijd en aandacht die we daar continu met elkaar aan besteden zorgt er voor dat zowel voor klanten als medewerkers geldt, SushiPoint Makes You Smile.

Wie zoeken wij:

· Als bezorger van SushiPoint ben jij ons visitekaartje. Jouw klantvriendelijkheid en een verzorgd uiterlijk zijn dus een must.

· Je bent een teamplayer die niet bang om de handen uit de mouwen te steken. Als er even geen bestellingen zijn om te bezorgen, kunnen wij namelijk jouw hulp gebruiken in de winkel. Om bijvoorbeeld te helpen met de schoonmaak, de bevoorrading of het aannemen van bestellingen.

· Je bent flexibel inzetbaar en hebt er geen problemen mee onregelmatige tijden te werken. Niet alleen overdag en doordeweeks, maar ook in het weekend en in de avond ben jij enthousiast om te werken!

· Je haalt er energie uit om onze klanten blij te maken met de beste sushi en jouw positieve energie. "SushiPoint Makes You Smile" is niets voor niets ons motto.

Wat kunnen we jou bieden:

· Een prima salaris.

· Een zelfstandige baan

· Een jong, enthousiast en gedreven team dat alleen de beste kwaliteit wilt leveren.

Overige belangrijke informatie:

* Je kan al vanaf 16 jaar scooterkoerier worden bij ons (mits je in het bezit bent van een geldig scooterrijbewijs)

* Je kan al vanaf 18 jaar autokoerier worden bij ons (mits je in het bezit bent van een geldig autorijbewijs)

Hebben we jou al enthousiast gemaakt?

Mooi! Graag willen wij meer weten over jou. Denk niet langer na en verstuur je gegevens door op de 'Solliciteer' knop te klikken. Hopelijk zien wij jou snel in onze SushiPoint vestigingFunctie:scooterkoeriers
Startdatum:07-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met SushiPoint via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwerkerk aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwerkerk-aan-den-ijsselkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Nieuwerkerk aan den IJssel
  2. Scooterkoeriers SushiPoint 07-03-2024

Bekijk ook andere vacatures