Vacature Senior Ontwerper

Senior Ontwerper in Rotterdam

Spring naar content

Techniplan

Onafhankelijk raadgevend ingenieursbureau

Senior ontwerper W/E

Werk mee aan de grootste en meest innovatieve projecten van Nederland!
Samen met Techniplan maak je Nederland duurzaam

Senior ontwerper W/E

Voor ons goed op elkaar ingespeelde team zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ervaren collega Senior Ontwerper . Wil jij meebouwen aan de meest innovatieve en duurzame projecten van Nederland?

Wat vragen wij

  • Afgerond HBO/WO-opleiding
  • Je hebt ervaring als Ontwerper
  • Grote mate van zelfstandigheid

Wat bieden wij

  • Uitdagende en leuke werkomgeving
  • Flexibele werktijden
  • Mogelijkheid tot thuiswerken
  • S.I. €3.500-€ 5.300 o.b.v. 40 uur

Contact met

Wat ga je doen

Een dag bij Techniplan is nooit saai. Je start met een lekkere kop koffie op ons kantoor in Rotterdam of in je eigen woonkamer. Vervolgens schuif je aan bij een ontwerpoverleg met jouw vaste projectteam van adviseurs, ontwerpers, tekenaars en BIM modelleurs. In jouw coördinerende rol bepaal je het moment dat er een 3D-BIM model van het ontwerp moet worden gemaakt.

Je hebt al ervaring met BIM en gaat direct aan de slag om de modelleurs aan te sturen. Tijdens de lunch in spreek je jouw collega Ontwerper. Jullie hebben het over het project en plannen direct een brainstormsessie in om het volgende onderdeel aan te pakken.

In de middag bezoek je de projectlocatie en controleer je de begroting van jouw project. Je sluit de dag af met een telefonische afspraak met een externe stakeholder om de voortgang te bespreken en gaat daarna met een voldaan gevoel richting huis. Morgen staat er weer een hele nieuwe dag te wachten.

Wat vragen wij

Wij vragen een afgeronde HBO-WO-opleiding in de elektrotechniek of in werktuigbouwkunde, en enige jaren ervaring als ontwerper. Naast ruime werkervaring en een hoge mate van zelfstandigheid, is het belangrijk dat je communicatief sterk bent. Je bent en blijft leergierig en creatief. Daarnaast ben je een tikkeltje eigenwijs en beschik je over de 'Rotterdamse daden' mentaliteit.

Wat bieden wij

Naast het salaris, vakantiedagen en flexibiliteit bieden wij nog meer!
Wij hebben aandacht voor jou! We begeleiden alle collega's onder andere via ons interne opleidingsprogramma en waar gewest met externe studies. Wil je bijvoorbeeld doorgroeien naar Projectleider of heb je andere ambities? Met elkaar maken we een plan hoe dit bereikt kan worden! Voor het thuiswerken bieden wij de volledige inrichting voor een fijne thuiswerkplek. Daarnaast biedt Techniplan alle vaste medewerkers de mogelijkheid tot aandelenparticipatie. Wij vertellen je daar graag meer over in het kennismakingsgesprek.

Wie zijn wij

Meer dan ooit staan onderwerpen als energiebesparing, duurzaamheid en een comfortabel woon- en werkklimaat hoog op de agenda bij bestuurders, bouwers en burgers.
Bij Techniplan richten we ons op gezond bouwen. Volgens ons is dit de enige manier om te werken aan een comfortabele toekomst voor ons en de generaties na ons. Onze droom: gebouwen ontwikkelen met een positieve footprint.

Leer ons én je toekomstige collega's nog beter kennen door op één van de medewerkers te klikken en te lezen wat zij zeggen!

Collega's aan het woord

Hoe kom je beter informatie over een bedrijf te weten dan door met de medewerkers te praten? Daarom laten wij graag onze collega's aan het woord. Klik op één van de medewerkers en lees wat zij te zeggen hebben!

Enthousiast?

Ben je enthousiast over alles wat je gelezen hebt over de vacature en over Techniplan? Laat het weten. Neem contact op via onderstaand contact formulier!
Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met onze HR adviseur, Nicolle Bouwmeester op of via . Natuurlijk mag je via dat e-mailadres ook solliciteren!Functie:ontwerper
Startdatum:03-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 3500
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Techniplan Adviseurs via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwerkerk aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwerkerk-aan-den-ijsselkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Nieuwerkerk aan den IJssel
  2. Senior Ontwerper Techniplan Adviseurs 03-03-2024

Bekijk ook andere vacatures