Vacature Servicemonteur

Servicemonteur in Capelle aan den Ijssel

Dit ga je doen

Je taken als Internationaal Servicemonteur omvatten het uitvoeren en begeleiden van installaties, het oplossen van problemen, het finetunen van softwareparameters, verlichting en camera's voor een optimale inspectie van klantproducten. Door jouw inzet worden systemen getest, gevalideerd en voorzien van trainingen voor de klant. Je biedt on-site en remote ondersteuning, identificeert verbeteringen voor een geoptimaliseerd inbedrijfstellingsproces en zorgt voor nauwkeurige communicatie tussen klanten en ons bedrijf.

Als Onderhouds- en inbedrijfsstellingsmonteur beschik je over een flexibele en oplossingsgerichte houding. Je hebt een diepe passie voor geavanceerde apparatuur en staat bekend om je organisatorische, nauwkeurige, creatieve en gedreven aanpak.

Zet jouw carrière als Internationaal Servicemonteur in beweging! Word de drijvende kracht achter geavanceerde systemen, met als standplaats Capelle aan den IJssel met een salaris tot €4.000 per maand bruto op basis van fulltime en reis door Europa, Azië en Amerika om klanten in de voedsel/packaging industrie te ondersteunen. Pak deze kans om direct in dienst te treden, en laat jouw flexibele, oplossingsgerichte aanpak en passie voor geavanceerde apparatuur schitteren. Solliciteer nu voor deze dynamische functie!

Organisatie- en afdelingomschrijving

Dit bedrijf is de marktleider op het gebied van testapparatuur voor verpakkings- en product integriteit. Ze bedienen klanten in vijf verschillende sectoren, waaronder dranken en conserven, flexibele verpakkingen, inkten en coatings, materiaaltesten en product integriteit. Gevestigd in Capelle aan den IJssel, houden ze zich bezig met het ontwikkelen, produceren en verkopen van instrumenten voor het testen, meten en analyseren van inkten, coatings en oppervlaktebehandelingen.

Dit krijg je

 • Bruto maandsalaris tot € 4.000,- per maand op fulltimebasis exclusief toeslagen
 • Als je in het buitenland verblijft worden al je onkosten betaald door het bedrijf en ontvang je daarnaast ook nog eens een buitenlandtoeslag 
 • 8% Vakantiegeld
 • 13e maand
 • 25 vrije dagen om lekker bij te komen van je drukke werkzaamheden en een aantal brugdagen
 • Uitstekende pensioenregeling, 60 % van je pensioenpremie wordt door je werkgever betaald
 • Bonus die afhankelijk is van de resultaten van de werkgever
 • Reiskostenvergoeding á € 0,21 ct per kilometer woon- werkverkeer
 • Uitzicht op vast dienstverband
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door interne en externe opleidingen 


Functie:Servicemonteur
Startdatum:17-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Raaak Personeel via onbekend of 010-3031921. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwerkerk aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwerkerk-aan-den-ijsselkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Nieuwerkerk aan den IJssel
 2. Servicemonteur Raaak Personeel 17-11-2023

Bekijk ook andere vacatures