Vacature Stagiair Marketing/Communicatie

Stagiair Marketing/Communicatie in Rotterdam

Stagiair Marketing/Communicatie

Vacaturegegevens

Entiteit

Je hebt passie voor toerisme en wilt graag in een internationale context werken? Bij Center Parcs bieden we je een prettige, multiculturele omgeving waarin je je professioneel en persoonlijk kunt ontwikkelen.
Met maar liefst 28 locaties in 4 landen biedt Center Parcs het hele jaar door een unieke vakantie-ervaring met een combinatie van natuur, water, cottages, recreatie en service. Maak deel uit van onze familie en stap een wereld vol nieuwe kansen binnen bij de Pierre & Vacances-Center Parcs Groep, een Europese leider op het gebied van lokaal toerisme (een netwerk van 300 locaties in Europa en 12.000 werknemers).

Referentie

2024-10423

Functie

Vacatures op onze parken - Management park

Contract type

Stage

Arbeidsduur

Fulltime/voltijds

Functietitel

Stagiair Marketing/Communicatie

Functieomschrijving

Ben jij een enthousiaste en creatieve student die graag ervaring op wil doen in een dynamische omgeving? Word jij onze nieuwe held(in) op kantoor? We zoeken een energieke en gemotiveerde communicatie stagiair voor een gecombineerde stage op de afdeling HR en Central Office bij Center Parcs De Eemhof!

Oog voor detail,' 'zelfstandig te werk gaan' en 'being up for a (creative) challenge' zijn eigenschappen die jou goed omschrijven.

Als stagiair ben jij de social media held van het park! Jij beheert de Social Media voor zowel het park als de arbeidsmarktcommunicatie. Denk hierbij aan Facebook en Instagram van De Eemhof maar ook de Werken bij-pagina van De Eemhof. Jij houdt de informatie up to date, bedenkt online acties en geeft reacties aan gasten. Daarnaast help je mee bij diverse voorkomende werkzaamheden op beide afdelingen.

Wat bieden wij ?

  • Stagevergoeding van € 433,33 op basis van 38 uur per week;
  • Mogelijkheid tot intern verblijf;
  • Gratis lunch of diner op je werkdagen;
  • Personeelspas waarmee je gratis kunt zwemmen;
  • Gratis gebruik van diverse diensten op het gebied van fysieke en mentale ondersteuning, zoals OpenUp.

Locatie

Locatie werkplek

EUROPA, NEDERLAND, De Eemhof - Zeewolde

Criteria sollicitant

Minimaal gevraagd opleidingsniveauFunctie:stagiair marketing communicatie
Startdatum:06-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Mazars via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwerkerk aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwerkerk-aan-den-ijsselkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Nieuwerkerk aan den IJssel
  2. Stagiair Marketing/Communicatie Mazars 06-03-2024

Bekijk ook andere vacatures