Vacature Supportmedewerker trainingsbureau

Supportmedewerker trainingsbureau in Rotterdam

Functieomschrijving

Word jij onze nieuwe opleidingsplanner - supportmedewerker?

Welkom bij ons trainingsinstituut! We zijn een scholingsinstituut voor de zorg en ook een voorloper in het aanbieden van digitale opleidingen en fysieke cursussen. We zijn sterk gegroeid en zoeken dus een nieuwe collega die zich verder wil ontwikkelen als supportmedewerker en/of coordinator voor de opleidingen.

wat bieden wij jou
 • Uitzicht op vast contract
 • ontwikkel jezelf en groei door binnen bedrijf
 • Leuke bedrijfsuitjes, zoals weekendje naar Malta
wie ben jij

Jij bent onze match doordat jij representatief bent, over goede communicatieve skills en administratieve vaardigheden (MS Office, Teams) beschikt.

 • Je hebt minimaal MBO denk- en werkniveau heeft;
 • Je bent netjes in jouw werk en een kei in plannen en regelen;
 • Je straalt warmte en gastvrijheid uit;
 • Je bent flexibel (met werktijden) en proactief met het oplossen van problemen;
 • Je bent flexibel inzetbaar op onze andere locatie in Amstelveen (incidenteel).
wat ga je doen

We zoeken jou als allrounder voor de volgende taken:

Opleidingscoördinator (50%)

Voor onze onderwijslocatie in Rotterdam (bij station Rotterdam Alexander) zijn wij op zoek naar een cursuscoördinator. Je zorgt dat de leslokalen op orde zijn, ontvangt de studenten aan het begin van de lesdag, biedt ondersteuning met ICT (Zoom, Teams, Powerpoint) en je bent een aanspreekpunt bij problemen. Tijdens de lessen ondersteun je in administratieve werkzaamheden en verbeterprojecten.

Supportmedewerker (50%)

Als supportmedewerker zorg je voor een goede afhandeling van vragen van onze klanten (mail en telefonisch). Inhoudelijk hoef je niet alles zelf te kunnen beantwoorden, maar je zorgt er voor dat de juiste mensen binnen de organisatie betrokken worden.

waar ga je werken

Waarom je bij ons moet komen werken?

 • Variatie: Je bent zowel de organisator als de troubleshooter. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen en kansen.
 • Leercurve: Naast je dagelijkse taken, bieden we een intern opleidingstraject en begeleiding om je skills aan te scherpen.
 • Invloed: Je werk draagt direct bij aan het verbeteren van de zorgopleiding, wat weer bijdraagt aan betere patiëntenzorg in Nederland.
 • Diversiteit: Ons team is een kleurrijke mix van jong tot ouder, elk met unieke kennis en ervaringen, wat bijdraagt aan een levendige en dynamische werkomgeving.
 • Groei: Als een trots en groeiend bedrijf, bieden we niet alleen een baan, maar een carrière vol groei en ontwikkeling.
 • Sfeervolle borrels, gezellige etentjes en avontuurlijke uitstapjes (dit jaar al naar Malta en Egypte geweest met het team) waar we in een ontspannen sfeer samenkomen om elkaar beter te leren kennen en onze behaalde successen te vieren.
sollicitatie

We zien graag snel jouw sollicitatie tegemoet wanneer jij hierbij kunt helpen. Dan kunnen we meteen een telefonische intake voeren, zodat je snel kunt starten in jouw nieuwe baan.

Randstad Onderwijs (Rotterdam), Martine, Gentijana en Michiel

T +31 (0)10 229 44 00/ eur@nl.randstad.com

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!Functie:supportmedewerker ict
Startdatum:09-02-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3000 – 3000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad via eur@nl.randstad.com of 010-2294400. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwerkerk aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwerkerk-aan-den-ijsselkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Nieuwerkerk aan den IJssel
 2. Supportmedewerker trainingsbureau Randstad 09-02-2024

Bekijk ook andere vacatures