Vacature Technisch Specialist

Technisch Specialist in Rotterdam

Entiteit

Je hebt passie voor toerisme en wilt graag in een internationale context werken? Bij Center Parcs bieden we je een prettige, multiculturele omgeving waarin je je professioneel en persoonlijk kunt ontwikkelen.
Met maar liefst 28 locaties in 4 landen biedt Center Parcs het hele jaar door een unieke vakantie-ervaring met een combinatie van natuur, water, cottages, recreatie en service. Maak deel uit van onze familie en stap een wereld vol nieuwe kansen binnen bij de Pierre & Vacances-Center Parcs Groep, een Europese leider op het gebied van lokaal toerisme (een netwerk van 300 locaties in Europa en 12.000 werknemers).

Referentie

2024-10257

Arbeidsduur

Fulltime/voltijds

Functietitel

Technisch Specialist

Functieomschrijving

Heb jij een passie voor techniek en een drive voor succes? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou! Als Technisch Specialist bij Center Parcs ben jij de sleutelfiguur voor alle technische hoogstandjes op het park. Maar dit is niet zomaar een baan - dit is een avontuur!

Bij Center Parcs hoef je hier geen keuze in te maken! Als Technisch Specialist bij Center Parcs ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende technische werkzaamheden op het park. In onze e-cars ga jij van de ene opdracht naar de ander opdracht, midden in de natuur.

Wat ga je doen?

In deze veelzijdige rol als Technisch Specialist bij Center Parcs ben jij verantwoordelijk voor alle technische werkzaamheden op het park. Van het uitvoeren van onderhouds-, revisie- en reparatiewerkzaamheden aan onze bungalows, het zwembad en het centrumgebouw met diverse horecavoorzieningen tot het draaien van storingsdiensten. Het betreft vooral technische werkzaamheden zoals: WTB, Elektra, Water, G.B.S. (Gebouw Beheer Systeem)

Je krijgt de taak om de werkprioriteiten vast te stellen binnen de door de Floormanager opgestelde planning en deze werkzaamheden vervolgens met toewijding uit te voeren. Daarnaast speel je een cruciale rol in het adviseren van de Floormanager met betrekking tot de vervanging en revisie van installaties op het park.

Naast deze kernverantwoordelijkheden ben jij ook bereid om diverse andere technische taken uit te voeren, waardoor je een essentiële schakel bent in het soepel laten verlopen van alle technische aspecten op het park.

Aantal uur per week

32

Wat bieden wij ?

 • Een afwisselende baan voor 32 tot 38 uur in de week;
 • Gratis gebruik van de meeste faciliteiten op het park (zoals zwemmen en bowlen);
 • Kortingen op vakanties bij Center Parcs;
 • Bij elk 5 jarige jubileum een bungalow cadeaubon en dinerbonnen;
 • Inwerkprogramma en goede begeleiding;
 • Toegang tot trainingen via onze Learning community;
 • Gezellige hardwerkende collega's;
 • Woon je meer dan 11 kilometer van Dalen, dan ontvang je een tegemoetkoming in de reiskosten;
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Recreatie.

Locatie

Locatie werkplek

EUROPA, NEDERLAND, De Huttenheugte - Dalen

Criteria sollicitant

Minimaal gevraagd opleidingsniveau

MBO/A2Functie:technisch specialist
Startdatum:07-02-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Mazars via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwerkerk aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwerkerk-aan-den-ijsselkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Nieuwerkerk aan den IJssel
 2. Technisch Specialist Mazars 07-02-2024

Bekijk ook andere vacatures