Vacature Telefonisch hulpvelener

Telefonisch hulpvelener in Capelle aan den Ijssel

Wil jij graag na een inwerkperiode van 6 maanden volledig thuiswerken, ben jij per direct beschikbaar en heb jij minimaal een MBO 4 opleiding afgerond? Voor onze opdrachtgever in Capelle aan den IJssel zijn we op zoek naar flexibele telefonisch hulpverleners voor 24 tot 32 uur per week. Voor een uurloon vanaf €13,97,- euro per uur, waar nog onregelmatigheidstoeslagen, vakantietoeslag en eindejaarsuitkering bovenop komen, kun jij na een inwerktraject van 6 maanden volledig thuiswerken als telefonisch hulpverlener.

Wij bieden

 • Een functie voor 24 tot 32 uur;
 • Een bruto uurloon vanaf €13,97 wat in een jaar tijd kan oplopen tot ruim €16,-;
 • Een onregelmatigheidstoeslag die kan oplopen tot 75%;
 • Naast je vakantietoeslag ook een eindejaarsuitkering;
 • Na een inwerktraject van 6 maanden de mogelijkheid tot thuiswerken;
 • Een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket waarbij je kan kiezen voor extra verlofdagen of extra salaris;
 • Op termijn uitzicht op een vast contract; 
 • Pensioenopbouw en de mogelijkheid tot een extra bonus door winstuitkering;
 • Vers fruit op kantoor en korting op je sportschoolabonnement. 

Als telefonisch hulpverlener binnen deze opdrachtgever ben je de eerste lijn van ondersteuning voor reizigers die zich in een noodsituatie bevinden. Je staat hen niet alleen telefonisch te woord, maar je biedt ook doeltreffend advies om hen op de beste manier te helpen. Je registreert als telefonisch hulpverlener nauwkeurig alle cruciale details met betrekking tot de situatie zodat er direct een passende en snelle oplossing geregeld kan worden. Na het in kaart brengen van de situatie overleg je met specialisten en maak je een plan van aanpak waarna je de juiste zorg en middelen regelt om de situatie zo snel mogelijk op te lossen. Denk aan contact met artsen en ziekenhuizen of het regelen van vervoer. Met jouw inzet en coördinatie zorgen we ervoor dat reizigers die in een noodsituatie verkeren de beste zorg en ondersteuning krijgen, waar ter wereld ze zich ook bevinden.

Je werkplek

De opdrachtgever biedt nood- en crisishulp aan reizigers wereldwijd. Ze zijn elke dag van het jaar, inclusief feestdagen, dag en nacht bereikbaar.

Functie-eisen

 • Je bent per direct beschikbaar en kan 15 maart starten;
 • Een afgeronde MBO4 of HBO opleiding;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, beheersing van een extra taal is een grote pré;
 • Je bent flexibel inzetbaar (denk aan ochtend-, dag-, avond-, weekend- en nachtdiensten) het bedrijf staat namelijk 24 uur per dag en 365 dagen per jaar klaar voor reizigers;
 • Relevante werkervaring in bijvoorbeeld hulpverlening of toerisme;
 • Je bent daadkrachtig, zelfstandig en empathisch. 

van nes + plaisier

Wanneer je solliciteert via van nes + plaisier heb jij voorsprong op de concurrentie. Naast jouw CV stellen wij een profiel van je op en vertellen wij onze klant waarom jij dé kandidaat bent voor deze functie. Daarnaast zoeken wij graag actief met je mee in de omgeving naar de baan die bij jou past!

Solliciteren?

Mocht je willen solliciteren op deze vacature, kan dat door te klikken op de 'solliciteren' button. Voor vragen kan je contact opnemen met Kirsten Boone via kboone@vannesenplaisier.nl of via 0180 82 08 22. Meer weten over onze werkwijze of benieuwd naar andere vacatures binnen de finance & office sectoren? Bezoek onze website www.vannesenplaisier.nl.Functie:Medewerker klantcontact, Bank en verzekeringswezen
Startdatum:09-02-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Thuiswerk
Salaris:14 – 16
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van Nes + Plaisier personeelsdiensten b.v. via onbekend of 31645853235. Of bezoek hun website https://www.vannesenplaisier.nl/job/telefonisch-hulpvelener_6713/application.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwerkerk aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwerkerk-aan-den-ijsselkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Nieuwerkerk aan den IJssel
 2. Telefonisch hulpvelener Van Nes + Plaisier personeelsdiensten b.v. 09-02-2024

Bekijk ook andere vacatures