Vacature Vrijwilligers

Vrijwilligers in Zoetermeer

MHC Zoetermeer is een prachtige vereniging waar we samen trots op zijn. De vereniging zijn we met elkaar: vóór de leden en dóór de leden. Als we niet allemaal ons steentje bijdragen, wordt het een onpersoonlijke en sfeerloze boel. Bovendien zou de contributie torenhoog zijn, als we willen realiseren wat we nu hebben met betaalde krachten in plaats van vrijwilligers.


Gelukkig hebben we binnen onze vereniging honderden vrijwilligers. Om te beginnen hebben we rond de 185 teamondersteuners die zich vrijwillig inzetten. Daarnaast heeft MHC Zoetermeer ook nog ongeveer 110 enthousiaste vrijwilligers, die op meer overkoepelende vlakken (bijv. in de commissies) bijdragen aan het hockeyplezier en verenigingsleven. Niet te vergeten zijn er ongeveer 100 trainers actief binnen de vereniging.


Er zijn altijd wel vacatures bij MHC Zoetermeer. Zo nu en dan stopt een vrijwilliger en wordt naar een opvolger gezocht of is er behoefte aan uitbreiding met nieuwe collega's om de taken wat meer te verdelen. Ook bij vrijwilligersorganisaties geldt: vele handen maken licht werk.


Stuur een email naar .


  • Dames 1 - Oefenwedstrijd
  • Datum: zondag 9-6
  • Spelen: 14:45

Sponsoracties


Hockey.nl

Tophockey kort: Van Bunge fluit 146ste interland, Nederlands recordhouder Carrousel HK: Joey van Walstijn vertrekt bij HDM Trainerscarrousel PK: Robbert Paul Aalbregt naar heren Cartouche Uniek NK voor Zwolle, dankzij de stalen zenuwen van Maud Francken Het weekend: invallers, een goede peptalk en een fles van 95 euroFunctie:vrijwilligers
Startdatum:06-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwerkerk aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwerkerk-aan-den-ijsselkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vrijwilligers Mixed Hockey Club Zoetermeer 06-06-2024

Bekijk ook andere vacatures