WATERSCHAPSBLADAanvraag vergunning voor het verwijderen en aanleggen van een kabel of leiding, de Britten13 in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

(D2024-02-004712, ontvangstdatum 29 februari 2024)Het hoogheemraadschap heeft een aanvraag om een omgevingsvergunning voor een wateractiviteit ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het verwijderen en aanleggen van kabels, de Britten in Nieuwerkerk aan den IJssel.Waarom publiceert het hoogheemraadschap dit bericht?Een omgevingsvergunning voor een wateractiviteit wordt bij het hoogheemraadschap aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen of aan te leggen in en rondom het water, de dijk of een weg van het hoogheemraadschap. Met dit bericht laten we u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.Wanneer neemt het hoogheemraadschap een besluit over de aanvraag van de vergunning?We nemen waarschijnlijk binnen 8 weken een besluit over de aanvraag. Als de vergunning wordt verleend, publiceren we een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.Hebt u vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via het telefoonnummer 010 - 45 37 300 of het e-mailadres vergunningen@hhsk.nl.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Nieuwerkerk aan den IJssel. Bekijk alle Bekendmakingen nieuwerkerk aan den ijssel in Nieuwerkerk aan den IJssel.

https://nieuwerkerkaandenijsselkrant.nl/bekendmakingen-nieuwerkerk-aan-den-ijssel/

Deel dit bericht:

Redactie Nieuwerkerk aan den IJsselkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Nieuwerkerk aan den IJsselkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Nieuwerkerk aan den IJssel.

Gerelateerde berichten