Vacature Werkvoorbereider/Coördinator

Werkvoorbereider/Coördinator in Rotterdam

Als Werkvoorbereider/Coördinator ben je verantwoordelijk voor het organiseren en coördineren van verschillende projecten binnen de businessunit Field Operations. Je werkt samen met projectleiders en collega werkvoorbereiders om de projectfase intake, voorbereiding & calculatie, uitvoering en oplevering te realiseren. Je taken omvatten onder andere het maken van projectplanningen, bestellen van materialen, regelen van vergunningen en zorgen dat het project technisch en administratief wordt afgerond. Je werkt nauw samen met monteurs, hoofdmonteurs, uitvoerders en aannemers om ervoor te zorgen dat de operatie succesvol verloopt.Functie:Werkvoorbereider/Coördinator
Startdatum:22-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via r.fraiponts@eminentgroep.nl of 06 - 18 73 36 06. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwerkerk aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwerkerk-aan-den-ijsselkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Nieuwerkerk aan den IJssel
  2. Werkvoorbereider/Coördinator Eminent Groep 22-11-2023

Bekijk ook andere vacatures