Vacature Werkvoorbereider

Werkvoorbereider in Barendrecht

Werkvoorbereider - Barendrecht

Word je enthousiast van het idee om samen met je technische collega's het werk voor te bereiden en de juiste technici te koppelen aan de planning die al gemaakt is door je collega areaplanner? Dan is dit wellicht een mooie functie voor jou!

Standplaats: Barendrecht, (waarbij gedeeltelijk thuiswerken in overleg mogelijk is).

Aantal uren per week: 32 tot 40 uur

Wat ga je doen?

Als werkvoorbereider zorg je ervoor dat al het noodzakelijke werk op een efficiënte en logische wijze wordt gepland, daarbij rekening houdend met de technici en hun leerdoelen en kennis die beschikbaar zijn binnen je area.
Het werk wordt ingepland van rol naar naam, daarmee zorg je ervoor dat alle orders die binnen je area afgerond moeten worden binnen het gestelde termijn zijn toegewezen aan een persoon en daarmee worden afgerond. Samen met de technici zorg je ervoor dat ziekte, ATW en andere wijzigingen worden ingepast in de planning van die week.


Naast het plannen zorg je ervoor dat je het werk zo voorbereidt dat de noodzakelijke materialen en gereedschap beschikbaar zijn en indien nodig er ook een tweede collega beschikbaar is voor de order. Verder ben jij degene bij wie alle verstoringen van de dag binnenkomen en deze moet je ook passend krijgen in de planning van die week of je verplaatst het in overleg met de coördinator naar een ander moment.


Als werkvoorbereider heb je veel contact met externen waarmee je ervoor zorgt dat het werk op hun locatie kan worden uitgevoerd. En je werkt in een team waarin de areaplanner en een area assistent je directe collega's zijn. Gezamenlijk zorgen jullie ervoor dat de gewenste resultaten worden gehaald. Om deze resultaten te behalen, krijg je veel vrijheid.

Wat vragen we?

Om in de functie succesvol te zijn:

 • Heb je mbo 4 / mbo+ werk- en denk niveau.
 • Heb je minimaal 3 jaar relevante werkervaring met daarbij kennis van werkzaamheden op het gebied van beheer en onderhoud.
 • Is het noodzakelijk dat je goede ICT-vaardigheden hebt. Kennis van systemen als bv. SAP, SAP fiori, Every Angle, Power BI.
 • Vind je het leuk om door het maken en bijhouden van voortgangsrapportages en heldere afspraken de area te ondersteunen in zijn doelen.

Naast een aantal harde criteria zoeken we een enthousiaste collega die goed zelfstandig en nauwkeurig kan werken. Daarbij ben je communicatief vaardig (vooral in het contact met de technici) en ben je goed in prioriteren en schakelen tussen verschillende werkzaamheden en (telefonische) verstoringen

Wat bieden we je?

Gasunie biedt een pakket met arbeidsvoorwaarden dat o.a. bestaat uit:

 • Een salaris tussen € 50.000 en € 68.596 bruto per jaar op basis van een fulltime dienstverband (incl. vakantiegeld en 13e maand).
 • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract.
 • Een uitstekende pensioenregeling met een kleine eigen bijdrage van 2,45%.
 • Naast 160 verlofuren per jaar krijg je een flexibel keuzebudget. Hier kun je extra vrije dagen (max 220 uur) van kopen, maar je kan het ook laten uitbetalen.
 • Ruime mogelijkheden om cursussen/opleidingen te volgen.
 • Om je thuiswerkplek goed in te richten krijg je van ons een vergoeding van maximaal € 750.
 • Een werklaptop en een iPhone.
 • Een actieve personeelsvereniging en diverse clubs waar je lid van kunt worden.
 • Kilometervergoeding van € 0,23 per km voor maximaal 90 km (enkele reis) per bezoek aan de standplaats.

Wij zijn Gasunie

Bij Gasunie werken we elke dag weer aan ons high tech netwerk: honderden installaties, 1.300 gasontvangstations, aansluitingen op (inter)nationale pijpleidingsystemen en ruim 17.000 kilometer pijpleidingen in Nederland en Noord-Duitsland. In ons netwerk maken we gebruik van innovatieve technologie, die we meestal zelf ontwerpen. We zoeken continu naar de juiste optimalisatie of verbetering. Daarnaast bouwen we aan nieuwe assets om de klimaatdoelen te halen.

Over de afdeling

Binnen Gasunie is de afdeling Operations Assets verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van het gastransportsysteem van Gasunie. Jij komt onder area West (OAW) te vallen. Dit is provincie Zuid-Holland. Jij komt te werken in een gedreven en professioneel team dat bestaat uit 34 technici, managers, een technisch adviseur, coördinatoren, werkvoorbereiders, area planners en area assistenten.

Wil je solliciteren?

Stuur dan uiterlijk 29 mei je cv en motivatie in via de website van Gasunie. Rond 3 juni laten we je weten of je bent uitgenodigd voor de sollicitatiegesprekken op 7 juni in de ochtend in Barendrecht.Functie:werkvoorbereider
Startdatum:25-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3858 – 5293
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gasunie via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwerkerk aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwerkerk-aan-den-ijsselkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nieuwerkerk aan den ijssel
 2. Werkvoorbereider Gasunie 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures