Vacature Young Graduates Commercial Track

Young Graduates Commercial Track in Rotterdam

NL

  • Vacatures
  • Waarom werken bij KBC

Contractvorm

Onbepaalde duur

Werkregime

Voltijds

Locatie

Brussel, Limburg, Antwerpen, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant

Ervaringsniveau

Junior (0-2 jaar)

FULL_TIME

20-12-2023

https://wcmassets.kbc.be/content/dam/particulieren/archief-particulieren/logo-touch-144.png

KBC Bank & Verzekering

True

Sta je aan het begin van jouw commerciële loopbaan en wil je vliegend van start gaan? Met onze Young Graduates Commercial Track bieden we je een springplank naar succes. Bij KBC sta je er niet alleen voor; je krijgt een uitgebreide opleiding en persoonlijke begeleiding om je commerciële pad uit te stippelen. Wat kan je verwachten van een job bij KBC Retail?

Gedurende de eerste vier maanden dompelen we je onder in een intensief startprogramma , waarbij een mix van online leermogelijkheden en praktijkervaring in onze KBC Live Hubs opgezet wordt. Na deze periode ben je klaargezet om ons commerciële netwerk actief te versterken. We selecteren een werklocatie die goed bereikbaar is en waar ervaren collega's klaarstaan om je te ondersteunen. Aanvankelijk leer je onze klanten kennen en assisteer je hen in hun dagelijkse bankzaken

Omdat je elke dag in contact bent met klanten, ontdek je ongetwijfeld binnen het jaar welke expertise jou het meest aanspreekt: : het adviseren van particulieren over hypotheken en verzekeringen, het ondersteunen van startende ondernemers of klanten overtuigen van onze beleggingsvormen. Jouw Starters Sales Coach staat aan je zijde bij het maken van de keuze.

Zodra je weet welke richting je uit wil, dompelen we je onder in je gekozen expertise. Zo groei je uit tot Expert in wonen & verzekeren, oplossingen voor ondernemers of vermogensopbouw. Afhankelijk van die keuze en je woonplaats, matchen we je aan een lokale werkplek zodat je in eigen regio kan werken.

Wat verwachten we van jou?

Als eerste aanspreekpunt voor onze klanten, bied je een luisterend oor en gepersonaliseerd advies via diverse kanalen: in het kantoor, telefonisch, via e-mail of chat. Het is jouw missie om klanten te ondersteunen bij alle facetten van digitaal bankieren.

Het bouwen aan klantvertrouwen en -binding is jouw tweede natuur, te danken aan jouw resultaatgerichte en klantvriendelijke instelling .

Je hebt oog voor het herkennen van commerciële opportuniteiten en weet deze om te zetten in actie. Dit maakt je een waardevolle schakel bij het opzetten van commerciële initiatieven samen met je team.

Met een positieve instelling vertegenwoordig jij onze merkwaarden en draag je actief bij aan onze groeidoelstellingen.

Jouw troeven?

Confident businesswoman working on laptop at her workplace at modern office.Blurred background.

Je hebt een bachelor- of een masterdiploma. In deze commercial track groei je uit tot expert aan je eigen tempo.

Het is vooral belangrijk dat je energie krijgt van sociale contacten, commerciële targets halen en proactief meedenken.

Bovendien ben je ervan overtuigd dat de juiste financiële producten en diensten een groot verschil maken in het dagelijkse leven, dus daar wil je je (verder) in verdiepen .

Je gaat aan de slag met veel energie en gevoel voor verantwoordelijkheid.

Je spreekt en schrijft zeer goed Nederlands .

Je werkt vlot met MS Office-toepassingen en kijkt ernaar uit om met digitale collaboration tools aan de slag te gaan.

Wat hebben we je te bieden?

Bij ons ben je zeker van een uitstekende onboarding, collegialiteit en een aangename werksfeer .

Doorheen je hele loopbaan bij KBC moedigen we je aan om verder te groeien als persoon en als professional. Je kan opleidingen volgen waarin je je hard en soft skills verder aanscherpt.

We bieden jou een contract van onbepaalde duur en een competitief loon aangevuld met extra legale voordelen . Sounds familiar? Tuurlijk, dit lees je in elke vacature. KBC maakt het verschil met een uitgebreid flexpakket. Te uitgebreid om hier uit de doeken te doen. De verschillende voordelen -groot en klein- bespreken we graag met jou tijdens je sollicitatiegesprek.

KBC heeft kantoren over heel Vlaanderen. Reken dus op een comfortabele woon-werkafstand.

Je hebt flexible werkuren. Zo kan je je werk en privé-leven op elkaar kan afstemmen

Klinkt goed, toch? Ga vandaag nog het gesprek met ons aan! We kijken ernaar uit je te leren kennen.

Maak jij mee het verschil?

Ik ben heel blij met mijn huidige job. Om eerlijk te zijn, had ik schrik dat ik werken helemaal niet leuk zou vinden. Maar het oubollige beeld van een 9-5 job in een bank klopt gelukkig niet. De sfeer op de werkvloer is top. Ik kom graag werken.

Katrien Leenaerts Expert Vermogensopbouw Particulieren

Respect en inclusie, daar staan we voor bij KBC.
We geloven dat dankzij de eigenheid van onze medewerkers en diversiteit binnen onze teams, grootse verwezenlijkingen mogelijk worden. Daarom rekruteren we nieuwe medewerkers op basis van talenten en motivatie, wat hun achtergrond of hun verhaal ook is.

Wil je meewerken aan ideeën en oplossingen die onze klanten en onze samenleving vooruithelpen?
Wil je er mee naar streven om dé referentie zijn in de financiële sector, door elke dag opnieuw in te zetten op vernieuwen, vergroenen en verbinden?
En dat alles bij een "Top Employer"?

Aarzel dan niet om te solliciteren, zodat we je leren kennen.
En misschien schrijf jij binnenkort samen met ons aan dit boeiende verhaal.

Ann Weyten

LinkedIn

recruiter

KBC beweegt met je mee, ook tijdens je carrièrepad.

Volg KBC op

action-func-mini-cross

Je toestel werkt met een oudere versie van Windows. Binnenkort zal deze app niet meer werken met die versie. We raden je daarom aan een upgrade van Windows uit te voeren (als je toestel dat ondersteunt). Zo is een vlotte werking gegarandeerd en kun je alle functies blijven gebruiken.

Jouw mening is belangrijk!

Help jij ons om de KBC-website te verbeteren? In 6 korte vragen is het zo gebeurd! Alle gegevens blijven overigens volledig vertrouwelijk. Dit onderzoek loopt in samenwerking met het onafhankelijke marktonderzoeksbureau Ipsos.Functie:young graduate commercial track
Startdatum:19-12-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met KBC Bank via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwerkerk aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwerkerk-aan-den-ijsselkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Nieuwerkerk aan den IJssel
  2. Young Graduates Commercial Track KBC Bank 19-12-2023

Bekijk ook andere vacatures