Vacature Baliemedewerker

Baliemedewerker in Rotterdam

Baliemedewerker gezocht! Tandartspraktijk De Groene Hoek - Nesselande

door Redactie

12 juni 2017

2215

Facebook

Twitter

Email

Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's voor onze tandartspraktijk. Op dit moment heeft Tandartspraktijk De Groene Hoek de onderstaande vacatures open staan:

  • Baliemedewerker (Parttime)

We zijn een enthousiast, sociaal en professioneel team. Er valt veel te leren en interne doorgroei is eventueel te bespreken met de werkgever. Wij beschikken over vijf behandelkamers en zijn, wat de werkdagen betreft, erg flexibel.

Onze praktijk is in de wijk Nesselande in Rotterdam gevestigd, in de buurt van Zevenkamp, Ommoord, Rotterdam Alexander, Capelle a/d Ijssel, Nieuwerkerk a/d IJssel, Zevenhuizen, Bergschenhoek, Moordrecht, Bleiswijk, Gouda, enz).

Op zaterdagen zijn we ook een aantal uren geopend. Heeft u interesse in één van de openstaande vacatures, neem dan met ons contact op. U kunt uw sollicitatiebrief en CV (voorzien van een recente foto) per mail opsturen. Graag ontvangen wij uw reactie.

Mocht u n.a.v. de bovenstaande vacatures nog vragen hebben, dan kunt u ons ook telefonisch bereiken op .


Functie:baliemedewerker
Startdatum:08-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Groene Hoek B.V.;Tandartspraktijk De Groene Hoek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwerkerk aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwerkerk-aan-den-ijsselkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Nieuwerkerk aan den IJssel
  2. Baliemedewerker De Groene Hoek B.V.;Tandartspraktijk De Groene Hoek 08-03-2024

Bekijk ook andere vacatures