Vacature Docent Engels

Docent Engels in Rotterdam

Onze belofte

Docent Engels

Comenius Beroepsonderwijs Capelle

0,6 - 0,7 FTE

€ 3.301 - € 5.030

Logo van Comenius Beroepsonderwijs Capelle

Heb jij een passie voor de Engelse taal? Vind jij het leuk om les te geven aan VMBO leerlingen en wil jij mee helpen bouwen aan onze school? Dan ben jij misschien wel degene die we zoeken! Ook als je nog studerend bent of een zij instroom traject volgt!

Betekenisvol werk

Wij zoeken namelijk een docent Engels voor 0,6- 0,7 fte die graag het beste uit onze leerlingen wil halen.

Als docent Engels op Comenius Beroepsonderwijs maak jij VMBO leerlingen enthousiast over de Engelse taal. Je geeft boeiende lessen die passen bij wat de leerlingen interessant vinden, zodat ze kunnen leren en groeien. Jij geeft je leerlingen lessen voor het leven, omdat je de verbinding weet te leggen tussen de lesstof en onze maatschappij. Waarom zijn je leerlingen gebaat bij kennis van de Engelse taal? Jij legt het ze niet alleen uit; je maakt het duidelijk met sprekende voorbeelden en laat ze het ontdekken door zelf actief aan de slag te gaan.

Je bent niet alleen docent, maar ook coach. Je praat met leerlingen en geeft ze zelfvertrouwen. Je zorgt dat leerlingen zich fijn voelen en durven te oefenen met taal. Je snapt goed wat ze nodig hebben en je geeft ze extra hulp als dat nodig is.

Je creëert een veilige sfeer in de klas, waarbij alle leerlingen zichzelf kunnen zijn en vragen durven stellen. Je gaat met je leerlingen gesprekken aan over het leven en geeft ze de ruimte voor hun mening, twijfel of onbegrip.

Over ons

Het Comenius College is een scholengroep met een open Christelijk karakter. Dit kenmerkt zich doordat wij omzien naar elkaar. Wij kennen de leerling en de leerling kent ons. Wij hebben vertrouwen in elkaar en handelen vanuit integriteit. Daar kunnen wij op worden aangesproken en dit verwachten wij van anderen. Het Comenius College verzorgt grensverleggend en gedreven onderwijs op een manier die aansluit bij de talenten en interesses van onze leerlingen. Hierdoor blijven leerlingen gemotiveerd en wordt het beste resultaat uit de leerlingen gehaald. Ons motto "Hoe ver kun jij komen?" sluit hier naadloos op aan. Ons onderwijs is eigentijds, uitdagend en persoonlijk en sluit aan op de ontwikkelingen in de maatschappij. Wij zijn gericht op het creëren van gelijke kansen en mogelijkheden voor de leerlingen. Leren is een gezamenlijke verantwoordelijkheid van ouders, leerling en school. Wij zorgen voor een optimaal leerklimaat en zetten de leerling centraal. Van ouders verwachten wij betrokkenheid en begeleiding. Een goede en constructieve samenwerking tussen school, ouders en leerlingen is onmisbaar om het beste uit onze leerlingen te halen. Het Comenius College bestaat uit zes scholen met een eigen gezicht.
Dit maakt het Comenius College tot een scholengroep met een stevige basis en een gevarieerd onderwijsaanbod. Een zelfbewuste school, die leerlingen opleidt tot zelfbewuste burgers.

CBC is een mooie school met een veilige leer- werkomgeving om te leren en te werken in een prachtig gebouw. Leerlingen behalen hier een Vmbo diploma in een van de vijf profielrichtingen: Diensten & Producten (D&P), Media, Vormgeving & ICT (MVI), Zorg en Welzijn of Techniek. In de brede onderbouw gaan de leerlingen op ontdekkingstocht en maken kennis met alle profielen. Met elkaar werken we samen aan je (school) loopbaan, en bij het maken van goede keuzes voor je toekomst. Vanaf leerjaar 3 wordt een profiel gekozen waar de leerling interesse en kwaliteiten in heeft en examen in gaat doen. De school biedt kansen voor iedereen en de flexlessen zorgen voor maatwerk, versnelling en spannende activiteiten. Ook als de leerling leerweg ondersteunend onderwijs (LWOO) nodig heeft ben je welkom om je vmbo diploma te halen. De school heeft warme relaties met techniek-, zorg en welzijn- en D&P bedrijven voor gastlessen, bedrijfsbezoek en stages en werkt samen met het MBO. We zien de leerling en medewerkers. We zien elkaar. We helpen elkaar. We staan in de regio!

Onze belofte aan jou

Als werkgever zijn we echt, eerlijk en direct. We zijn trouw aan onze christelijke normen en waarden, werken met passie en stropen onze mouwen op. We hebben oog voor ieders ambities en welzijn. We geven niet alleen onze leerlingen, maar ook jou als collega handvatten om je talenten en betekenis in het leven te ontdekken. Je kunt rekenen op:

 • Een maandsalaris van minimaal €3301 tot maximaal €5030 bruto bij een fulltime aanstelling (LB cao VO);
 • Een eindejaarsuitkering, die ongeveer gelijk is aan een 13de maand en 8% vakantiegeld;
 • Een pensioenregeling via het ABP en mooie secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 53 vrije dagen per jaar;
 • Samenwerking met loyale collega's die elke dag weer het beste uit onze leerlingen weten te halen;
 • Een prettige en open werkomgeving met fijne leerlingen;
 • Een opleidingsbudget en uitgebreide mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen onze CVO-academie;
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

Jouw expertise

Met jouw positieve mindset laat je leerlingen kansen zien en uitdagingen aangaan. Je begeleidt ze vol enthousiasme. Je werkt zelfstandig en bent tegelijk een sterke speler in ons team. Je wil mee helpen bouwen aan de verdere ontwikkeling van onze school en je voor langere termijn aan een school verbinden. Verder ben je:

 • Een bevoegde docent, maar ook als je nog studerend bent of een zij instroom traject volgt staan we zeker open voor een gesprek;
 • Iemand met affiniteit met VMBO doelgroep;
 • Flexibel en heb je een flinke dosis humor;
 • Praktisch ingesteld;
 • Gepassioneerd over je vak;;
 • Iemand die pedagogiek hoog in het vaandel heeft staan.

Om bij CVO te werken is een geldige VOG nodig. Het aanvragen van deze VOG is onderdeel van onze procedure.

CVO: onderwijs voor het leven

Bij CVO maken wij het verschil voor leerlingen in Rotterdam en omgeving; leerlingen uit veel verschillende culturen en overtuigingen. Wij staan voor persoonlijke aandacht en het vormen van de toekomst van deze leerlingen. Als onze collega ervaar je ook persoonlijke groei, verbinding met je collega's en de kans om te experimenteren. Met maar liefst 37 scholen en talloze ontwikkelmogelijkheden binnen onze organisatie, bieden we jou een glansrijke carrière in het CVO-onderwijs. Sluit je aan bij CVO en laten we samen het onderwijs van de toekomst vormgeven!

Maak jij het verschil voor onze leerlingen?

Wil jij ook bijdragen aan 'Onderwijs voor het Leven'? Wil je eerst meer weten over de vacature? Neem dan contact op met () via

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Logo van Comenius Beroepsonderwijs Capelle

Docent Engels

Comenius Beroepsonderwijs Capelle

Capelle a/d IJssel 0,6 - 0,7 € 3.301 - € 5.030 Geschikt voor zij-instromers

Functie:docent engels
Startdatum:29-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3301 – 5030
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Christelijk Voortgezet Onderwijs via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwerkerk aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwerkerk-aan-den-ijsselkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Nieuwerkerk aan den IJssel
 2. Docent Engels Christelijk Voortgezet Onderwijs 29-02-2024

Bekijk ook andere vacatures