Vacature Facilitair Medewerker

Facilitair Medewerker in Schiedam

Bedrijfsomschrijving

Irado is verantwoordelijk voor de afvalinzameling voor de gemeenten Schiedam, Capelle aan den IJssel en Vlaardingen. Zij zorgen er niet alleen voor dat het afval wordt opgehaald maar Irado is ook verantwoordelijk voor onderhoud aan de openbare ruimte. Het hoofdkantoor van Irado zit in Schiedam aan de Fokkerstraat 550 daar is tevens ook de milieu straat van Schiedam te vinden. Elke dag zorgen ruim 300 medewerkers voor een leefbare gemeente.

Irado kenmerkt zich door haar familiaire sfeer waarbij directheid en aanpakken in het bloed zit. 

Functieomschrijving

In verband met ziekte is Irado opzoek naar een facilitair medewerker die kan ondersteunen bij het gebouw -en terreinbeheer van Irado. Zoals het er nu naar uitziet is Irado opzoek naar ondersteuning voor minimaal 6 maanden tot maximaal 1 jaar met kans op verlenging. 

Als fulltime Facilitair medewerker ben jij echt het manusje van alles en geen dag is hetzelfde. Jij gaat helpen ondersteunen bij het gebouw- en terreinbeheer binnen Irado. Dit doe jij door bijvoorbeeld Tickets af te handelen in het ticketsysteem Topdesk. Een collega maakt een melding in Topdesk van een kapotte bureaustoel en aan jou de taak om deze ticket te behandelen en daar oplossingen te zoeken. Daarnaast help jij in het magazijn bij de uitgifte van persoonlijke beschermingsmiddelen aan medewerkers en sta jij af en toe aan de balie om bezoekers te verwelkomen. Ook kleine schoonmaak werkzaamheden zijn onderdeel van jouw dagelijkse taken, denk hierbij aan het legen van prullenbakken op kantoren, zorgen dat de werkplekken er netjes uitzien en eventueel dweilen als dit nodig is.

Omdat Irado verschillende locaties heeft moet het voor jou geen probleem zijn om naast het kantoor in Schiedam dan ook te reizen naar bijvoorbeeld Capelle aan den IJssel, het is dan wel zo handig dat jij beschikt over een rijbewijs.  Het liefst kom jij uit regio Schiedam, Vlaardingen, Rotterdam, Overschie of Delft zodat jij snel op locatie kan zijn

Functie-eisen

Naast dat wij opzoek zijn naar een gemotiveerde en sociale medewerker die de handen uit de mouwen steekt zijn wij ook opzoek naar onderstaand:

 • Jij bent 18 jaar of ouder;
 • Beschikt over een rijbewijs;
 • Jij hebt minimaal een MBO niveau 2 diploma;
 • Jij kan goed omgaan met computersystemen;
 • Jij hebt aantoonbare werkervaring in een soort gelijke functie;
Arbeidsvoorwaarden
 • Een bruto maandsalaris conform cao GEO tussen de €2.170 en €2.479 bruto per maand op basis van een fulltime werkweek;
 • Een fulltime baan van 32-40 uur per week;
 • Mocht je nog geen VCA hebben dan kan je deze binnen 3 maanden via Olympia behalen;
 • Reiskosten conform cao GEO;
 • Een tijdelijk contract met uitzicht tot verlenging;
 • Uitzendcontract bij Olympia;
 • Vakantiegeld opbouw van 8,33%;
 • Vakantie- /verlofdagen opbouw;


Functie:medewerker facilitair management
Startdatum:06-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2479 – 2479
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwerkerk aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwerkerk-aan-den-ijsselkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Facilitair Medewerker Olympia 06-06-2024

Bekijk ook andere vacatures