Vacature Klantenservice medewerker bij Kamera Express

Klantenservice medewerker bij Kamera Express in Capelle aan den Ijssel

Deze vacature in het kort

 • Rechtstreeks contact met creatieve beeldmakers;
 • Plan zelf 16 uur per week beschikbaarheid in van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.30 uur en in het weekend tussen 8.30 en 17.00 uur;
 • Lekker verdienen: wekelijkse uitbetaling en een uurloon van €14,47*;
 • Makkelijk werken vanuit huis of gezellig op kantoor;
 • Werken in een omgeving waarin ontwikkeling, creatie en expressie centraal staan.

* Het bedrag van €14,47 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €13,40 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Student& beeldbemiddelaar

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als medewerker klantenservice bij Kamera Express ben jij student én beeldbemiddelaar! Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de nationale en internationale klanten van Kamera Express: échte beeldmakers! Via alle denkbare kanalen sta jij voor ze klaar om te helpen. Of het nu gaat om adviseren, informeren of aansturen op de koop van een product: jij weet in elke situatie raad. Zie jij hierin het perfecte werkplaatje? Lees dan snel verder en solliciteer!

Wat ga je doen?

Als medewerker klantenservice bij Kamera Express ben je meer dan een vraagbaak voor klanten. Je bent een adviseur, probleemoplosser én verbinder. Met jouw kennis over de producten en natuurlijke drive om de klant te helpen, weet jij precies hoe je elke vraag kunt beantwoorden. Je bent de klant graag een stapje voor en beantwoordt eventuele logische vervolgvragen direct. En voor een uitdaging deins je niet weg! Je volgt gemakkelijk processen op en schakelt snel met verschillende afdelingen. Zo weet jij zeker dat de klant zo snel mogelijk geholpen is. Je legt belangrijke informatie vast, komt afspraken na en bent ambassadeur van het merk Kamera Express. Kortom, jij zorgt ervoor dat de klantenservice ervaring vlekkeloos verloopt!

Als je aan de slag gaat, start je als junior, en beantwoord je voornamelijk vragen over leveringen en algemene onderwerpen. Als je er al wat langer werkt, kun je doorgroeien naar een medior positie waarbij je dieper ingaat op productspecificaties en advies, tot aan een senior rol waarin jij het aanspreekpunt voor alle vragen wordt. Naast dat er volop trainings- en doorgroeimogelijkheden zijn bij Kamera Express, is er ook ruimte voor gezelligheid! Je komt terecht in een enthousiast team van fotografie fanaten waarmee elke vrijdag gezellige borrels worden georganiseerd en pingpongwedstrijden niet weg te denken zijn. Om je dosis vitamines binnen te krijgen, is er gratis fruit op kantoor. In de kantine zijn spelletjes te vinden en binnenkort wordt de eerste gamenight georganiseerd! Of eens lekker relaxed languit? Dat kan in de eigen cinema van Kamera Express!

Over Kamera Express

Met 34 winkels verspreid over 5 landen en een assortiment met meer dan 42.000 producten staat Kamera Express klaar voor iedere beeldmaker. Of je nu fotografeert, filmt of volgt; van A tot Z kun je bij Kamera Express terecht met experts die klaarstaan om te helpen. Met een geschiedenis van groei, uitbreiding, en innovatie kijken ze uit naar de toekomst, vastberaden om beeldmakers te inspireren, te verbinden en te voorzien van alles wat ze nodig hebben. Ben jij klaar om te werken in een omgeving waarin passie voor fotografie, creatie en expressie centraal staan?

Jij bent Student&

 • Jij bent vriendelijk en empathisch;
 • Jij beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend;
 • Jij beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Jij hebt ervaring met - of interesse in – fotografie;
 • Jij bent klant- en servicegericht en barst van enthousiasme. 


Functie:Medewerker klantenservice
Startdatum:08-03-2024
Ervaring:Geen ervaring
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:8 – 16

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kamera Express via studenten@susa.nl of 31882357872. Of bezoek hun website https://susa.nl.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwerkerk aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwerkerk-aan-den-ijsselkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Nieuwerkerk aan den IJssel
 2. Klantenservice medewerker bij Kamera Express Kamera Express 08-03-2024

Bekijk ook andere vacatures