Vacature Kwaliteitsmanager

Kwaliteitsmanager in Capelle aan den Ijssel

T: | E:

Kwaliteitsmanager

REGIO:
Zuid Holland


NIVEAU:|
Senior

Ben jij op zoek naar een baan bij een dynamische en duurzame organisatie met een internationaal randje? Heb jij al een aantal jaren leidinggevende ervaring en wil je dat gaan doen met een team verspreid over een aantal vestigingen? Wij zijn op zoek naar een Kwaliteitsmanager die affiniteit heeft met de tuinbouw.


Bedrijfsprofiel


Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een innovatieve organisatie in de tuinbouw met meerdere vestigingen in en ver buiten Nederland. Zij produceren duurzame en kwalitatief hoogwaardige producten en diensten op het gebied van groei- en bewortelingsmedia ten behoeve van de mondiale plantenteelt.

Als uitbreiding van het kwaliteitsteam zijn wij op zoek naar een gedreven en enthousiaste Kwaliteitsmanager die het team op inspirerende wijze kan aansturen en draagvlak kan creëren binnen deze dynamische en innovatieve organisatie.

Functieomschrijving

Als Kwaliteitsmanager heb je een leidinggevende en cruciale rol binnen de totale kwaliteitsborging van de organisatie met korte lijnen tussen de uitvoerende en managementlaag. Jouw focus ligt op het beheren van het kwaliteitsmanagementsysteem, het realiseren en behouden van structuur op de kwaliteitsafdeling en draagvlak binnen de organisatie.

Je zorgt ervoor dat de organisatie in staat is snel en effectief te reageren op in- en externe ontwikkelingen op het gebied van kwaliteit. Kwaliteitsmanagement- en borging, kwaliteitsbesef, draagvlak, teamgevoel en innovatie staan hierbij centraal. Het is belangrijk dat je het overzicht bewaart en het team zelfverzekerd en doelgericht aanstuurt. Goede communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht en snel kunnen schakelen in een dynamische omgeving zijn cruciale eigenschappen van de Kwaliteitsmanager die wij zoeken.

Functie eisen

Wij zoeken iemand die:

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau heeft;
 • Werkervaring heeft in een soortgelijke leidinggevende functie, bij voorkeur binnen de tuinbouw;
 • Affiniteit heeft met en/of kennis heeft van de tuinbouw;
 • Op een professionele, doelgerichte manier communiceert en leidinggeeft;
 • Al een aantal jaar aansturing heeft gegeven aan een team;
 • Een teamspeler en betrouwbaar is;
 • Een goede beheersing van Nederlands en Engels heeft;

Aanbod

 • Een afwisselende en uitdagende functie met een salaris en arbeidsvoorwaarden die passen bij de functie.
 • Een informele bedrijfscultuur met gemotiveerde collega's
 • Doorgroeimogelijkheden in een professionele organisatie waar innovatie, klantgerichtheid en collegialiteit centraal staan.

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:
Functie:kwaliteitsmanager
Startdatum:24-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met QHSE United B.V.;QHSE United via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwerkerk aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwerkerk-aan-den-ijsselkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Nieuwerkerk aan den IJssel
 2. Kwaliteitsmanager QHSE United B.V.;QHSE United 24-02-2024

Bekijk ook andere vacatures